強姦女童令大小腸流出體外 韓國變態強姦犯明年出獄

360 回覆
27 Like 978 Dislike
搵班人買兇殺左條友咪得
其實簡單啲,飲兩啖酒再去殺佢,殺人嗰個可能都冇事
我都讚成 其實15年都唔少嘢 有啲地方殺人都只不過係7年 10年 不過無計
反而如果當時15為
未打哂撳錯掣 我都讚成 其實12年都唔少嘢 有啲地方殺人都只不過係7年 10年 不過無計當年法律有限 如果當年控方可以打得入 用15性侵做量刑起點 加傷害罪 致殘罪 綁架罪 判25 30年反而好啲 不過佢自己又唔爭氣 一啲悔改 認錯嘅意識都無
吸條腸出嚟直頭叫謀殺喇, 淨係告性侵? 班官個腦裝草?
我認
一諗起好人受到呢啲對待我會心痛,因為佢無辜
所以寧願多啲人渣俾我娛樂
冇嘢嘅,個阿叔都係睇餸食飯,我都係睇餸食飯
有人講過 連登仔好啱共產政策 其實冇錯
崇韓港女幾時拎條腸出黎俾oppa玩
如果佢再犯罪
請整個司法機關自殺陪葬 佢地係協助犯法
真係正撚樣
同我諗法完全一樣
但連登班左膠話咁樣係私刑 佢應該只可以受到法律制裁
泡菜國就算數啦
所以我覺得呢個世界係需要BAT MAN
我諗如果佢出獄之後個受害人隊冧佢嘅話,冇人會判監俾個受害人
我覺得任何強姦案,受害人有權殺死個強姦犯
有冇犯法有冇罪,係法庭判左之後嘅事,只要你唔比人捉到就係冇罪嘅
痴撚線 起碼判企圖謀殺啦
好想去韓國桶撚死呢d仆街
法官有良知既話一定判我無罪
睇字都睇到想嘔,不得好死
嘩 我頂,乜呢個世界有D 咁既人
「趙斗淳事件」發生在2008年12月,犯人當時喝醉酒,將女童強行拖到南韓安山某教會的廁所內,先是強迫女童口交,但小女孩不願意,因此他開始用拳頭毆打、咬她、勒脖子。再用拳頭毆打,甚至勒住女童脖子,直到她失去意識便進行強暴包括肛交,性交等。

小腸整個流出身體以外,也因為受傷太嚴重,她接受了長達8小時的手術,從大腸到肛門都被切除,再也無法以正常女性的身份活下去。
最撚慘係個女童8歲預害

經過一大段時間去康復心理同適應新生活

15年後既佢23歲知條仆街出返黎

又要受多次心靈壓迫

真係好可憐。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞