連登巴膠怒屌九記收車收到傻暨齊搭X15上山頂專區

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
行路落山啦

12點前落到山嘅
希望佢地怕左香港以後唔黎
山頂巴總站頭

雖然有啲想寸打手,不過諗起成班蝗冇車搭冇得返市區阻撚住個地球轉,真係要講句:新城好波!
15B
山頂或者石澳啲站長站助呢幾日真係訓練EQ
紅日先有
班蝗都唔識廣東話,可能D蝗問完之後屌佢老母佢都地唔知
268X平均4分鐘一班
有時都費事屌鳩九西直接落沙田大圍保鐵好過

今日收工6點左右特登落如心上73x, 屌佢老味開5分班 Ty1332未到眾安街已經企人 昌榮路上丁屎咁小人就頂閘

仆街,葵興葵芳收工係城隧根本唔撚洗旨意上到73x 部部都爆住上城隧
落到如心,1332後幾部全部12米車 好似仲有部LR7306
狗西 你正下繁大線出直梯車點撚樣清到客呀?

嘩程車夠晒耐

btw 架車有甲由 TF 唔記得咩冧把
D車你揸啊
有車又點 都冇公德心既
970都有

X15夜後有車剩
其他短車線又用晒單層/11m
又試可以任派四圍去
ETA 燃點憤怒
李棟旭巴打 點睇x15堆signage
往山頂 往太平山頂 往山頂廣場

同X15整張
「往太平山頂往山頂廣場都得 」好嗎
九巴fb admin 正職做新記站長
btw 其實我覺得九記呢款電子豬紙都已經 ok
打橫拎上上層用咪得 又搞個 on9 排版
同埋唔好搞啲咩落車門 moon 啦屌
呢隻係衰d 字太細 下層坐尾軸位已經睇唔清楚
新個隻前兩日坐中過 d 字體雖然好大粒但就算坐上層尾都睇得清楚

但成個UI 配色都好差 一d 美感都冇個mon 又較到鬼死咁光狗巴係咪成間公司都冇人讀過art唔識就好心佢判出去叫人design 啦

嘩程車夠晒耐

btw 架車有甲由 TF 唔記得咩冧把
btw 其實我覺得九記呢款電子豬紙都已經 ok
打橫拎上上層用咪得 又搞個 on9 排版
同埋唔好搞啲咩落車門 moon 啦屌
呢隻係衰d 字太細 下層坐尾軸位已經睇唔清楚
新個隻前兩日坐中過 d 字體雖然好大粒但就算坐上層尾都睇得清楚

但成個UI 配色都好差 一d 美感都冇個mon 又較到鬼死咁光狗巴係咪成間公司都冇人讀過art唔識就好心佢判出去叫人design 啦

係喺屯轉等埋站望到前面隔住兩三架巴士車身距離都望得d字好清楚
有無需要咁清楚啊
你話新安個啲?完全唔岩比例係咪諗住比老人家睇有老花
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞