連登巴膠怒屌九記收車收到傻暨齊搭X15上山頂專區

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
86周年雙層巴在鐘樓

用區旗做icon
智商高極有限
不 得 展 示 或 使 用 破 損 、 污 損 、 褪 色 或 不 合 規 格 的 國 旗 、 國 徽 、 區 旗 或 區 徽 。

國 旗 、 國 徽 、 區 旗 或 區 徽 必 須 按 相 關 法 律 規 定 的 規 格 製 造 。

國 旗 、 國 徽 、 區 旗 或 區 徽 或 其 圖 案 不 得 展 示 或 使 用 於 商 標 或 廣 告 。 此 外 , 國 旗 或 其 圖 案 不 得 展 示 或 使 用 於 私 人 喪 事 活 動 , 國 徽 或 其 圖 案 不 得 展 示 或 使 用 於 日 常 生 活 的 陳 設 或 布 置 或 私 人 慶 弔 活 動 。任 何 人 違 反 這 些 條 文 即 屬 違 法 。

非 經 副 行 政 署 長 事 先 批 准 , 任 何 人 不 得 在 任 何 行 業 、 職 業 或 專 業 中 , 或 在 任 何 非 官 方 機 構 的 標 識 、 印 章 或 徽 章 中 , 使 用 國 旗 、 國 徽 、 區 旗 、 區 徽 或 其 圖 案 。 如 向 副 行 政 署 長 事 先 申 請 使 用 國 旗 、 國 徽 、 區 旗 、 區 徽 或 其 圖 案 , 須 以 書 面 方 式 提 出 , 並 送 交 以 下 地 址 :

香 港 添 馬 添 美 道 2 號
政 府 總 部 25 樓
政 務 司 司 長 辦 公 室 轄 下 行 政 署

傳 真: 2804 6552
電 郵: flags&emblems@cso.gov.hk
有人數咗0930班次 兩架的士先夠載
係咪全車巴膠
真魚有幾多個
九巴今次攤位D貨有冇濕晒

搭地鐵啦

咁不幸見到晒兩個方向(後面仲有部ASC)
開部Honda Stepwgn算鳩數啦
撳錯相
但係鬆郁矇
呢一兩年開埋啲運凳垃圾線搞到好似啲洗黑錢公司咁
102/6 紅隧排到上火車站轉彎
法輪功遊行
啲車英皇道塞死哂,番唔切
眼中既垃圾線係33A,72,91M呢啲
估唔到268M連荃灣站都唔入
20 22 W1 表示苦笑
20其實依家唔算太差繁時會企人
當然其他時候都係載空氣啦
嗰堆直情連繁時都吉車遊街
上繁82B幾班單向應該唔會好差?
20好似而家其實都唔算太差 就算非繁都有人坐下
W1就真係經常性見到完全無人/1-5個客
20 22其實開咗差唔多1年真係算咁
又唔係入啲旺區
不過加強宣傳啲轉乘可能有用
W1就算啦 唔加停西隧真係冇救
俾天水圍三寶班人跳哂上去轉車邊夠載
只限個幾班囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞