2018-2019 火箭圍爐討論區 20

1001 回覆
6 Like 14 Dislike
咁個landing area 咪有2個身位咁大?
講返今場鹿搞咩 比塞守死左?
好似話火箭有人講,如果ref覺得咗守無問題,佢地都會咁守
They are debating on NBA-TV whether or not Chris Paul will be suspended for Game 2 for possibly bumping the ref.
之後咪又係會比人屌到仆街
nba應該會扮下野照俾cp出嘅
不過到時又黑哨咁解姐
Bogut啲moving screen其實capela可以學下 要走呢啲灰色地帶
Nbatv都係鳩up姐 不過可以比你睇到啲人有幾唔中意火箭
係邊射波都係同籃底/上籃冇分別
你做防守者就係垂直起跳
大家都跳前就進攻方受益
除非好似哈登最後個球伸腳就no foul

本身stepback就係難射但又難守
攝腳打法除時傷一年半載好唔返一定foul硬
不過同上年一樣要保送就冇計

因為commenting on refs?

連mark cuban都屌

擺明啦 不過唔知gobert係真膠定假膠
應該4-3,佢地都要賺錢😹
Harden 學人講fairness
人地講緊step back 之後跳前落地
個兩個gif明顯防守方都跳前左 而且有body contact
雖然step back之後跳前擺明搏犯 但係stepback依招本身就係要freeze住對手 或 迫對手向前跳干擾同埋點會唔俾跳前 大部分layup都跳前啦
唔講harden個d,波叔都兩球打晒手

出曬名憎harden既都睇唔過眼
死勇狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞