2018-2019 火箭圍爐討論區 20

1001 回覆
6 Like 14 Dislike
不如kt下次學足球飛鏟咁鏟落去
反正都係想收人山 點解唔乾脆啲
+1 有時明知假波都唔知睇黎為咩。。。
算啦 上年一樣黑哨表妹twitter 都有講 之番咪加入佢地
d人只會記得湧狗上年champ左 我地27中0
仲有記得harden 常規賽呃左幾個50+
嬲撚到我訓唔返
其實已經唔介意黑哨比人話還債
仲最撚好笑班勇9講撚到自己係正義之師
大post頭幾頁講野難聽到
算撚數啦,講到明勇狗
同curry條柒頭一樣串柒柒
我都好撚嬲
唯有寄望下場

Rockets in 5
Lead緊2分先敢起手既curry同贏左波先敢上水既湧狗一樣
淨係識攞尾彩
259carry完final拎fmvp 班湧狗就屌晒鬼點解唔係curry拎
球證認埋吹漏
有咩好講
有時知道唔應該理班弱智但又真係忍唔住出聲屌柒佢
唔太關勇迷事主要係反箭
咁明顯都唔吹

樂觀睇,今年係有得打,繼續努力
呢樣真
晨早流流都唔想撩交嗌
真係信佢哋咩
唔敢講全部
8成有啦
成堆係到j 手感last shot
Harden: "I just want a fair chance, man. We all know what happened a few years back with Kawhi. That can change an entire series. Just call the game how it's supposed to be called and we'll live with the results. It's plain and simple."
Miss u Ariza
The Rockets have to be mentally strong. The refs aren’t doing their jobs!

下次同D勇fds打波try try
睇公海真係好好笑,話咩stepback 你撲過黎計landing area點都foul, 所以球證就咩都唔吹

咩 logic黎
絕對唔同意make up call呢樣野 你吹錯左就係吹錯左 補翻比你即係繼續錯 我真係寧願佢唔補 大家公平啲
無計 NBA應該無邊隊球迷係中意火箭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞