[生日會大成功] Janice 衛蘭 & Jill 衛詩 2019 集中討論區 Post (7)

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
d相靚到
做咩之前唔up埋上Facebook嘅?

近排差唔多次次遊行示威佢都會出post
你所有影既相我都有好好分類save低,真係好多謝你一直為Janice, Jill同為fans影咁多靚相
真,超級多謝

真係好靚
佢真係愛香港呢個成長地方
甩左水印用緊做wallpaper
好靚
唔甩仲靚
大家都係呢度成長
其實feel到呢期全部人都好似沉重左好多
好煩 好想快d完
無得話煩唔煩, 某程度上都係一種公民意識既體現
一日羸唔到個政府, 一日呢個風氣都會繼續去
政府就係想令你覺得煩,慢慢遠離,慢慢淡忘,慢慢接受
有D靚嘅我會down落黎再拎去曬
對,唔好安於依家呢個反智社會
畀多啲耐性啦,今次唔撐住之後可能就無咩機會

呢張3000 day&night concert poster堅靚...好後悔當年無買多幾張...遲啲搵個B2相架裱起佢..又唔怕整皺同整爛..又可以隨時拎出換過第二張concert poster..好過晒整foamboard..真係最好既一個保存方法
聽日出去買蘭d舊碟
想買邊隻?
love diaries
多謝你嘅建議, 睇嚟我哋要將水印放去Janice頭上
可能有部份人會覺得事不關己,有得飲喜茶有得淘寶已經好滿足,甚至係麥記變成金拱門都唔介意,但自己成長同生活嘅地方唔好好咁守護,選擇俾周邊同化其實先係最可悲。其他地方嘅人說三道四唔緊要,佢哋無嘅嘢當然唔想人哋都有,眼睛耳朵同個心一直都係俾人掩住嘅人係好難打得開,但土生土長嘅香港人唔應該係咁。
咁多隻碟入面我覺得依隻最靚
好多地方都有..想搵番wttf2014 Blu-ray brand new
WTTF bluray 真係好難搵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞