[生日會大成功] Janice 衛蘭 & Jill 衛詩 2019 集中討論區 Post (7)

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
好後悔2015岩岩出果陣無入多隻...因為bluray無諗過會斷貨...一斷斷幾年而出面又少人放
2010 Fairy斷左好耐都有出番...2014wttf希望都會
唔好話全新,連2手都少人放,又貴
你係咪無入
有呀,之前買咗隻2手
我地都只係想保護我地有既野, 唔想再失去
但實際香港, 即使係由出世到依家都係度生活既年青人, 都好多漠不關心咁

見到有心都足夠了

希望係夢遊緊班手足頂得住, 唔好再俾人拉
Btw,有無得suggest佢唔好睇cctvb,報導唔夠公正
佢有睇32
以前有時會諗,唔知佢係點睇香港呢,始終佢身份背景同我地都有啲唔同,同埋之前佢又提過話可能會移民,但近期佢出嘅post就知道其實香港對佢黎講都好重要下
但其實佢算係香港長大
放kkbox 90日白金會員 code
一個帳戶可輸入多個
$65/1
平過埋family plan

https://t.me/Co55o
我覺得蘭確確切切係一個香港人呀
對香港嘅愛佢都唔係今年先表達, 一直佢都好關注佢成長同生活嘅地方
移民單嘢佢話唔記得咗 ... 佢大把嘢未試唔會咁快離開啦
係呀
佢明明由細到大都係香港成長, 唔知點解好似好多人搞錯左當左佢係ginlee個類黎香港發展咁
成日覺得人越大, 走既機會越細
但我覺得佢會去讀下書, 我都支持佢, 反正一年半年我地等到
能夠搵到一樣自己想做既野, 點都支持佢
sor,以前未係佢fans所以唔知
不枉鍾意左蘭B岩岩滿十年
唔需要sor, 我只係將我知嘅Janice大小事同大家分享
佢細細個就出嚟唱, 其實進修一下都係好事
Happy birthday to Janice. I’m sure her fans will join us in wishing her a very happy birthday 🎂🎁🎉🎊🎈
做咩事又生日
真係, 襯有心有力有錢有時間做到既應該做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞