[生日會大成功] Janice 衛蘭 & Jill 衛詩 2019 集中討論區 Post (7)

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
有無人覺得新碟宣傳好似唔係好夠?
福音主題,比我想像中多宣了
被催婚嗌阿媽幫手祈禱!衛蘭:爭氣改變自己

一個分享會一個音樂會算係咁啦
唉唔好笑佢啦,覺得佢都好慘
真係

香港電台第二台〈騷動音樂〉

今日(下午三點至五點)的嘉賓有 Janice Vidal 衛蘭 Alexander Fung 馮翰銘 #蘇道哲,介紹衛蘭最新專輯《in His name》。
哩張包含好多種唔同曲風的專輯,每首歌的製作都耗費了眾人的心血和精力。
當製作過程中,每人都有好多情緒和壓力,甚至會不小心在別人身上發洩出嚟,點樣處理團隊間的矛盾,也是大家今次新嘅課題。
.
有得重溫,又有得聽直播:
https://www.rthk.hk/radio/radio2/programme/musicinaction
.
星期一至五 下午三點至五點
香港電台第二台
Eric 閆擎

https://www.facebook.com/r2musicnation/photos/a.157877138240090/409872163040585/?type=3&theater

J&J
幾時一齊出
等有活動先最近得細show無份去
頂,唔記得投 十大中文金曲
God bless HK
happy birthday. I'm sure your friends will join me in wishing you a very happy birthday. Last year my friend Fuyuki got a massage chair for my birthday. I remember I said "I can't believe you got me a massage chair" It didn't come cheap

唔知幾時播

今個星期日夜8:30
農夫啲9up 應該笑到佢痴線
有Janice都無咩心情睇,依幾日都心情好差,好攰奶頹
當然啦
你地12月上唔上東莞
不了,想上,但唔敢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞