【媒體揭露】中情局 CIA 警告「五眼盟友」:華為受解放軍資助!

120 回覆
85 Like 1 Dislike
條典型中共蝗,係咁叫人俾證據,人地真係拎證據又會話做假

自己強國呢?唔需要證據,話係就係,唔係就唔係
西方國家圍插,又話人地夾埋蝦強國

自己轉頭請班非洲黑鬼黎強國嫖賭飲吹求佢地係國際社會幫手講強國好話(你係真生活係強國既五毛你知我冇吹水)
想當年你祖先向白鬼乞,而家話自己地上最強國之後結果向黑鬼送錢送女送老母,真係好一個強國
反正cia d 報告幾十年後會公開,我就唔怕等嘅。
唔知你有冇睇過啲Documentary

講話捉拉登

CIA嚴刑逼供好,提供錢銀保護又好,甚至搵人24小時望住疑似藏身處

所得到嘅情報都唔可以叫證據確鑿

即使基礎證據已經顯示係拉登,但官方都只能夠叫有證據顯示。

因為,唔係白紙黑字/有條友岀黎認,都唔可以叫證據確鑿,但世界上又有幾多樣嘢係證據確鑿

80%準確度嘅已經可以叫good Intel
佢做咩要比你睇
比你睇左,你咪知自已邊到有Security breach?
五眼聯盟一早睇左嘅證據啦。 洗唔洗特登說服你隻五毛。
上面條五毛繼續扮睇唔到證據盲反啦
請你繼續支持你祖國送錢送女送老母俾黑鬼,你幫手去瀨黑鬼鞋底應該可以有個城管做下
佢好撚激動 開始用鮮色大字黎回覆
咁玩法佢會唔會痴線

Btw佢咁落力推可能會推得爆呢個post

叫人show 機密情報
不如終國show吓佢個北京data base
可信性強都段尻估? 你就真係段尻估喇。 盲反狗

不過多謝推post 等多啲人知你係五毛又炒曬車。
反正幾十年後解放嘅cia檔案就知是真是假。
講華遺幾時Spin埋去伊拉克
其實佢好似講來講去得呢單。 啫係絕大多數情報都準啦。
呢隻五毛做得好肉酸
你覺得quote殘體source有咩公信力
不過件事係真嘅,不過cia情報又點止一單。 佢提嚟提去得呢單。
華偽連ram都呃消費者,有咩好信

咁樣唔代表華偽冇呃消費者
駁唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞