【媒體揭露】中情局 CIA 警告「五眼盟友」:華為受解放軍資助!

120 回覆
85 Like 1 Dislike
情報要公開比你睇?
可以嘅,你等下幾十年,佢會自動公開。
反正你隻五毛打手,有證有據都唔會信架啦。
到時又話老美自己作囉。
討論緊手機,仲政治上腦,黃屍前黃屍後,停留左係2014。 好難唔令人知你係五毛
繼續spin反正你駁唔到都係得呢招。
反正cia報告你都唔會信,你咪繼續盲反冇證據囉
反正你隻五毛點諗都改變唔到美國。
五眼聯盟wo,得兩隻係眼,其他嗰三隻都是屎眼
其他都左右逢源
Cia都咁講啦,係你盲反唔信啫。
報道都寫有,係你隻五毛盲反話冇
五眼盟友個名咁有共濟會Feel
你自己話CIA一份報告都冇公開過丫嘛,你依家炒曬車啦
人地不過隔幾十年就會公開。
你咁想睇,你等下囉
反正依家係cia放風,你隻五毛慢慢繼續盲反囉。
佢不嬲撞開車
咁夠膽話cia一份報告都唔會公開,叫佢等幾十年後公開,佢又話一份都冇
人地情報不嬲都唔公開,係等幾十年後公開。我就之前己經咁講,係你話cia一份報告都唔會公開導致你炒車啫。

我唔介意等幾十年後,同你一齊睇份報告。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞