【媒體揭露】中情局 CIA 警告「五眼盟友」:華為受解放軍資助!

120 回覆
85 Like 1 Dislike
班打手又潛水
你答左我先99%算唔算係段尻估先
傻仔 呢個世界好多嘢都冇得100%肯定
你殺咗人你收埋曬所有losse ends 冇人搵到證據唔代表你冇做過

喺情報世界有80%肯定(可能俾多咗)已經係actionable intel
係,100%就見埋報啦

洗咩私下放料
我就冇聽過陪審團同法官係要有100%肯定先可以判人有罪啦 你生活喺咩世界?

btw你除咗識鬧人黃絲之外仲識乜?人講道理你就鬧人
name calling係咪可以顯得自己高人一等
段尻估係好似你呢啲柒頭,證據都冇就鳩up
你自己唔識英文扮睇唔到又話冇
豬:"好人好姐怕咩"
又扑一個五毛,陽巨男呀啦
多餘,老美撥款軍費然後軍方買佢想要既企業產品養肥佢地,有乜分别
乜講到好似係秘密
老美撥款要過國會。
隻巨根男五毛打手係隔離post吠得咁開心,唔敢入嚟呢個。 驚自己嘅反駁會又炒車?
你話唔係先係新聞
仲有老美除左軍火,好多事業都係外銷養肥,鬼係軍方養肥

仲有,咩叫國家有埋法規企業要配合政府情報工作,但華為可以明確拒絕?
即係點?有法例但係可以拒絕?咁係咪犯法?認真拒絕左但又冇犯法又冇被拉唔通仲可以話冇政府支持?
而家當全世界閱讀理解0分?
陽光巨根男隻打手完全唔敢入嚟
點夠膽
Me好撚驚 華遺係軍事裝備
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞