iPhone XR 討論區(9)

788 回覆
8 Like 5 Dislike
用緊6s tough Id 壞咗想換XR 128 有冇邊間鋪抵買?
到9月你部7plus就唔值咁多錢 早換早享受
想問一問電訊商出iphone xr信唔信得過?
見到中移動平300想出
但又好似聽人講最好去返apple store買
兩者因為售後服務有分別所以有差價?

新手第一次買iphone,求指教,謝謝
搵個用緊中移既FD 買機-600 仲可以TREAD埋部機比他
唔識人用緊中移
但即係中移出信得過?
見有人講唔係apple store 買,當要整果時,去天才吧會有麻煩?
呢樣真
岩岩睇完你咁講,我立即用手拎下拋下部機咁,
覺得都幾輕,完全無左當初由7轉xr果份沉重
今日去人仔台買咗部256俾阿媽
So long, Apple
有冇人冇左3D touch 好唔慣
邊度有珊瑚色
最唔方便係打字
XR 幾時肯減價

大陸又減 印度又減

二代都就出啦
xr 雙卡真係好撚廢
半年黎 打機成日爆ping
以為個台問題 加上1010不嬲收得廢
買左幾張唔同電話卡
一打機就轉卡 點知都係lag到仆街

見啲人話雙卡接收有問題 即刻用張smt試下單卡
屌 即刻無lag過
台嘅問題
絕對唔係 已經買哂 3 csl smt cmhk既卡試過

只要開雙卡 接收能力就仆直

普通上網睇片唔會覺 打連線game就好明顯
可能直接下架
我用緊3同smt 我又唔覺接收能力好差
反而wifi收得真係差
我都係用xr, 無lag呀, 會唔會你裝太多野hang?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞