iPhone XR 討論區(9)

788 回覆
8 Like 5 Dislike
想出xr, 等唔等埋xr 2 好 無錢出xi
唔差在兩三個月
仲有如果電器鋪到時有promo 仲有得再平D入手

Xi 個三鏡頭設計 接受唔到
決定等埋先
6s+係時候要換, 再加上apple pay 八達通
XR2 有雙鏡, 一定等
等佢出就轉機
雙鏡有咩好
冇用過7 plus,之前用android機,個人感覺冇明顯分別,主要係市區活動。要留意當你用語音嗰張卡講緊電話,上網嗰張卡係會冇訊號,上唔到網,除非你連緊wifi,要傾完電話先有返訊號
轉左android 最頂唔訓係無左siri
google assistant 無廣東話
xr 買咩色比較好 巴打有咩意見? 黑白紅呢三隻
多謝師兄分享我反而第一次知原來sim 1打電話會令sim 2上唔到網,雖然對我來講問題應該不大因為少打機。
想問下今年9月會出新XR, 香港會唔會10月/11月先買到上手?

諗緊買住部ip7 用住先,定買xr, 定等新xr
學生岩岩申請信用卡 消費5000 有迎新
有冇人買電話可以用我張
睇下可以比幾舊水
有冇人帶其他牌子嘅耳筒會聽到電流聲
照上年咁出既話可能都要10月尾先開售
其實可以放棄今年部XR2 ,買7仔直頭等2020年新iphone
假如真係無大改,我覺得今年係最唔值得買iphone既一年,仲有intel modem真係好垃圾
紅紅紅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞