iPhone XR 討論區(9)

788 回覆
8 Like 5 Dislike
諗緊買ip xr or 上網收部二手ip X用好?
用緊ip7 想試下用大mon dd
1月20號出機
一嚟就用無線差放公司
日日返工就放上去
扮工為主,返工時間有大半都玩電話
每日無數次拎起一陣就放低
基本上臨放工先差得爆/直情差唔爆
而家得返95%電
係咪重係m字額
有液體滲入就唔受
網上傳11個價好似同xr差唔多 點揀好
就算xr 平八舊都有新買新啦
九七移交 承認錯誤 拿出勇氣 奮力一戰 止黑治港
In 1997 return China is false , Fight for Freedom and Democracy Defend HomeLand of Brave .
好似唔多會
最傷電嘅係高溫
但唔知如果太過密地拎起放低會唔會影響
我成日一兩分鐘就拎起睇一睇,再放低
咁係等於冇差電
所以基本上我朝早返到公司電話通常得30%
到收工先會滿,視乎扮工程度
我想問下iOS update 到最新 haptic touch 係咪都做到msg preview 個功能?
升13未

升左上13左上角時間隔離多咗個錄音制係乜嘢嚟
係咪開左siri 啊
已更
Faceid 快到cls
多唔多人上咗13,有冇咩大問題
出咗11覺得上年上市價買XR真係ON9咗
暫時好似唔覺得有大問題,一樣覺得on9咗,不過今年都唔會換新機等下年出
唉屌見到11比多幾百蚊就upgrade咁多真係
XR用家都係condom
放iphone XR 128gb 黑色 有保養到19年11月
好新淨

想換機
放iphone XR 128gb 黑色 有保養到19年11月
好新淨 行貨

想換機

https://t.me/hkhk612
黃128想換11紫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞