iPhone XR 討論區(9)

788 回覆
8 Like 5 Dislike
點解一開機set野 去到簡wifi個步 簡完㩒下一步就好似hand左機咁 load勁耐 restart部機都無用 有無解決方法
原廠透明case
一個選擇來,咁呢排真係做優惠,有平
一係就拎部6s 去apple 換機
有冇巴打知道,去Apple買機仲可唔可以用舊機trade in? 如果只係買一部新機,可唔可以拎兩部舊機去trade ?

同埋依家入手X R會唔會好不智?
之前問都重得(一個月前左右),個時問佢係回劵比你,你唔一定要買IPHONE,佢話買其他野都得,咁你應該可以TRADE多過一部機拎劵,但買機就唔知有無限一次用幾多劵
閃魔係咪55果隻mon貼好用
最後我落apple trade 6s $1080
128g $58xx
開心使用中 ,舊電真係痴撚線
發足一日夢唔洗叉

唯一唔習慣太大部 cup手6s 始終唔同
買過兩張都,自己痴都係有泡,仲有張本身條邊崩崩地
淘邊隻好用
用緊第一衛,冇乜指紋,幾好
宜家邊度出xr最抵?
我都想出,用緊iphone 6
爆mon嘅話 Apple收唔收
https://m.tb.cn/h.eRREGKd?sm=3edcdd
非full cover黎講呢隻最好

之前用full cover硬邊有幾隻都唔錯, 不過條邊真係太易爆
後尾轉用呢款冇投訴
2部機升做12.4,做機過機快過用iCloud 好多。如你還有keep 舊機的話。
有冇Ching知道 Iphone7 爆mon apple收唔收架?
有冇人用緊apple個透明case?
想知用耐咗會唔會多刮痕/油同埋手感如何
爆mon 我估唔收 其實你地可以落去現場問最好

我順便拎埋部舊ipad

個mon 有暗都唔收

一陣補相比你地睇

應該底部Lcd 打柴 直接唔收
佢話ipad 收機嚴謹D
Xr 2 上架, 依家嗰部應該即刻落架喎~
依家見嗰個雙鏡頭, 你話柒唔柒?!
都幾肯定部機係呢個design, 年年都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞