求搵番一套細個睇過既漫畫 果個漫畫人物係斷臂/義肢的

381 回覆
88 Like 6 Dislike
銀河醒目女
好似瀬奈陽太郎其中一本H漫既劇情
細個睇tvb既動畫 有句對白係主角打怪前會講 阿俊 艾基拉 魔怪充電 淨係記得呢句 用呢句對白搵過好多次都搵唔到 唔知有無大佬搵得返 應該係打怪類既動畫黎
呢個po見到好多差唔多年紀老餅 好滾動
唔係掛
真女神轉生
[瀬奈陽太郎] ハロ。ハロ Hallow Hallow

https://www.wnacg.org/photos-index-aid-42754.html
就咁搵嗰兩個名就係 真·女神轉生D 惡魔之子 光之書與闇之書
動畫 唔係漫畫
係咪功夫熊貓
巴打果時係邊度睇套野咖?TVB?Animax?
網上睇嘅 唔係冇喺電視播過 我諗應該都係2012之前
94-98連登仔都未出世
連登仔果然萬能 搭單問多套

動畫嚟 男主本來弱弱地 見到女主會怕醜
但係之後男主唔知做咗咩修練
變勁咗 之後好似見到女主唔知走光定裸體 但係就表現得好淡定
跟着女主望男主個眼神好似好陌生咁

淨係記得咁多
唔係漫畫,個時tvb播過2次到,我個2次都係無機會睇晒成套
個故事係外大空 有個冷藏野,之後女主角係wear 黑白間物既
男主直頭無印象,咁有隻外太空生物係佢地住既飛行倉係咁殺人
最有印象係有隻貓 ,係記得咁多,因為我真係無一次睇得完
講起都想搵返套漫畫
細過喺coco睇過一集

果集係有個武鬥會咁嘅嘢
主角同對手都係改造人/機械人咁
可以裝唔同零件
主角好似係想打贏啲人拎返個妹啲零件

我睇果集係打個阿伯,用中國拳法咁嘅look
隻手可以穿越空間去打人

唔記得港漫定日漫了

仲有少少補充,隻怪物黑色同好似有觸手(絕對唔係H野) tvb 假期播,我估都有1x年前,好睇原整睇反,求巴打們幫幫手

因為太 cult
冇乜人睇過
問極啲 frd 都冇答案
我就係鍾意佢夠 cult

thanks
搭單問
有神父有打鬥 一開始好似係貧民窟 類似嘅地方
神父係會用槍個D野 好似係手槍 我估應該唔係熱門番
唔係青之驅魔師 唔係驅魔少年 唔係長篇 唔係NEEDLESS 唔係聖魔之血
唔係hellsing 唔係07-GHOST 唔係Devil May Cry
但係有D似Devil May Cry嘅感覺 有D似NEEDLESS主角

淨係記得有座高塔 神父打贏左條女之後屌條女(個時睇係黑左個個部位) 唔算好血腥 唔算係咸片 我估係R15
應該都幾舊下 我諗都2000~2010年 2010年之前

唔係H漫 係動畫 唔係電視播 當時係網上睇
Hellsing?
sor 自膠
類似
但唔知細個睇個集好撚噁心三級血腥
畫風有啲似Jojo+大逃殺
唔通係同人
唔知係咪呢套
heavy gear
我記得後期主角部機係踩滑板
安德專唱主題曲嫁嘛
空想科學世界
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞