求搵番一套細個睇過既漫畫 果個漫畫人物係斷臂/義肢的

381 回覆
88 Like 6 Dislike
3.疾風境界
槍神 Trigun ?
我都想搵番套動畫

一班學生搭飛船
之後失事降落左個不知明星球
跟住講佢地成班人係個到求生

Tvb 有播過 但個時細個睇淨係記得劇情唔記得名
星球流浪記
呢套野咁多人問既
搭單問一套動畫電影
2000-2005年播 中間重播
一開頭男主角沖涼 有條裸女出現 仲一齊浸浴
第二朝男主翻學 檢查入學考試榜單
個裸女失憶嘅 會突然記起啲嘢 環境紅紅地色
回憶入面好似係著緊身衣 會打交/殺人/有特殊任務嘅

P.s.以前係tvb節目表一年一年咁搵 有搵到過
呢套無線播咖喎
你搵到過一次,咪自己再搵多次囉
呢兩套都睇過但唔係,末日係講地震,彌留之國的愛麗絲呢套好睇係講意識去左第二度玩遊戲主角好強好聰明
有冇名?唔係好記得有冇打棒球,但應該唔似係
好多巴打都搵得返,但我呢套仲未搵到,希望有高手出現幫到手tw 多謝覆我既巴打幫手諗左
第三套係疾風境界

[舊動漫回憶]太空戰士:疾風境界-魔槍
https://lih.kg/679107
兵部京介?楚楚可憐套外傳?
係呀
以前同細佬一齊睇
睇下有冇呢套動畫嘅fans啫

印象咁深刻係因為套戲好多細節(女主有神秘嘅過去、男主成績好廢等等)supposed有好多集 但實際上只係播得一集好想知有冇續作or漫畫

條女好正架 佢有著過類似綾波麗緊身衣/機甲嘅衫
嘩 係呀 唔該哂
有印象,好似細個望過
咩黎
係得一集,個名好似係
唉咁點算,好多謝你地先 個時次次望到女主隻腳都
但你劇透左個結局
Lily C.A.T!!1望落似係係多謝巴打們先
結局我根本無機會睇....第1次就停電,第2次就趕住出街
所以咁樣miss左2次
但我印象中套野無1987年咁舊掛?(定tvb買舊野播)
超碼有貓用條女黑白間,我估真係無幾多套又咁q係外太空
https://www.bilibili.com/video/av2678779/
自己跟住你地提供既名有埋中文,我真係好多謝你地咁多位,終於可以真正睇完一次,我快播望過己經記得有幕條大波女係部機照x光咁樣,但佢老味死唔露點,希望其他巴打都順利
再問下,呢套唔記得亞視定tvb,主角係紅色武士甲,綠色武士就單刀,跟住有個天空既就射箭.仲有幾個唔同色,好記得佢地係解快每一個同伴要打一次
套野好似得25集到,連玩具都好靚,但好似又係無咩人提
求大師幫手
鎧傳

一集都無睇過淨
係入高登連登呢類post見過太多次
唔該晒一望張圖己經中左
好睇

星球流浪記
知唔知係邊集
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞