求搵番一套細個睇過既漫畫 果個漫畫人物係斷臂/義肢的

381 回覆
88 Like 6 Dislike
補充:tvb譯做召喚王。
銀河五虎將?
池上遼一果派
er…… DNA2?
我都估係七金剛。不過佢可能記錯少少,腰斬見骨果啲應該係最後一集死果啲歹徒
有線我記得套野叫重裝機甲兵,但係係有線譯,所以唔知套野真名叫咩
搭單一套漫畫

應該都十年以上
好似係講個男主角係廢青,個女主角做援交
會俾人打嘅

畫風係靚嘅 少甜 現代背景 無魔法戈啲嘅

個作者好似有畫過另一套 係講個女朋友係微形好小粒手掌咁大嘅

Sor 太耐 所以唔記得曬細節
之前有巴打答左了 叫變種危機
btw thx
想搵隊應該係ova 黎
講d 女主角會用一人用戰艦就打定點
其中一集係用d 星球黎打柴球
根本係以前電視台鳩譯先搞到依家揾舊番鬼死咁難
撘單問一套漫畫,剩係睇過一開始。

背景係日本現代,講個高中生男主好好打,
有次係條小巷度打個古惑仔大佬,一個打幾個。
打完仲就地正法埋古惑仔大佬條女,
正當爽緊之際,發現條女上半身冇撚左,原來有隻怪物無啦啦出現食左條女上半身,跟住男主就同隻怪物打,力戰後不敵,但死前咬斷左怪物隻手指吞埋,之後比一班人救左,而男主因為食左怪物隻手指,冇死之餘,身體器官慢慢重生。

畫風係血腥既,條女得半身d腸都跌晒出黎

之後就冇睇落去,唔知有冇人有睇過
哥布拉!
第二套係咪 美鳥伴身旁 / 美鳥的日記 ?
好似幾好睇
隻狼囉
宮崎摩耶
blush DC
微小女友?
中呀Ching
多羅羅?
寄生獸咁 下一格個頭分兩邊
我都想搵套漫畫

講一個外星公主黎左地球,個公主個樣係正常女仔,頭上有兩隻角,套野咸咸地。個公主個名好似翻譯做卡門定也門咁上下,套野廿年前都有,果陣好細個,依家好想睇返
求搵 曾經係youtube睇過有動畫
係射擊漫畫嚟 有一集同壞人駁火嘅時候 女主角跳起避子彈 粒子彈係女主個波中間穿過 成功避開左,女主好大波 可搖乳
校園默示錄
搭單問套動漫
大概18-14年前左右,唔知TVB定兒童台
講一男一女主角好似坐住架橙色既飛船喺太空旅行(好似係)
之後佢地整咗樣野叫咩機身穩定平衡系統咁既野(細個覺得個名好型所以記低咗)
去到後期,好似好多識飛咁既球體機械人識射啲光出黎打男女主角
完個幕好似係佢地係太空飄浮緊,定唔知剩係女主角

果陣得幾歲人剩係記得咁多
係呢套啦 唔該巴打
搭單求問

跑步漫畫,講不良少年由唔識到識咁練跑100米
畫風偏向似slam dunk/GTO 咁上下
拜託
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞