[錶撚入]擺低你哋戴緊嘅錶(20)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
成隻個色好”素” ... 我覺得用啡皮帶好睇d ... 隻錶本身幾靚
alligator不了
我搵緊做馬泗忽嘅地方~
150週年 真係想買都買唔到了
我早N個post前講過我隻150係買水,而張卡都係2015版既舊卡,我都驚買到假…
之後我專登拎去check, check完証明到係真,個心安樂晒
bt 幫你check?

不過其實個個地方都用緊唔同嘅卡
我之前都後悔冇訂, 叫bt 幫我睇吓有冇.
bt 都話拎唔到. 後黎見日本有, 計返47000, 但去到變咗5皮幾 咁放棄啦..
但上個星期見到隔離forum 有巴打放未戴過收藏錶, 差不多原價仲有摺扣. 所以諗都冇諗就要收咗
個白面真係
係…佢地死都話唔會跟白卡最後refer去問返歐洲先confirm
我通常買完水貨就會上網搵吓有冇間卡上面間ad嘅facebook/contact.
email去問佢地隻錶係咪佢地到賣出
係呀 就係今次問唔到
間AD塞浦路斯既 張卡又樣樣衰衰咁
有無人戴開zenith? 呢隻好似幾唔錯
我上年9月旺角槍街買,好似4千6左右,依家應該仲平啲,仲有鋼帶款添
家陣周圍搵都只係搵到間炒價6皮幾。。慘
早一個星期見到chrono24有間3xxxx係意大利
意粉我唔敢買
隔籬post平靜的人幫我做過鱷魚皮錶帶好得,佢都有做馬臀皮。
啱啱揀完求婚介指, 超budget完成,希望第時拎approval買錶易啲喇

成日話我掛住買錶為左我既未來收藏, 今次要塞住佢把口
恭喜曬
41mm
個星期縮得好埋。幾好
好睇。好似以前大大座果啲電視同收音機咁。
你女友有 taste

卒之較啱條錶帶。
我要專登去買靚螺絲批用來打斷啲 link
啲螺絲超細粒,錶帶而家好 fit,好感動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞