[錶撚入]擺低你哋戴緊嘅錶(20)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
Draken就NE,呢隻就STP,價又差唔多
STP 1-11 vs NE57
邊粒好啲?NE有Power Reserve Indicator好似正啲,但STP 1-11 係抄足2824 好難揀
幾 k 既錶我只睇樣
巴打 我窮撚
都係幾 k 先買得起

我淨係鍾意大三針,同會揀高頻啲既 ...

同埋隻 Draken 44mm,你戴到咁大既話其他 40mm 之類你會嫌細
今日喺錶行見到 FOIS Moonwatch
Size 真係好 okay
有冇人有zenith el primero defy 21 鋼帶上身圖分享下
點都要等埋cal.321仲未有消息
FOIS 冇送鋼帶 好似爭啲咁仲要貴啲
比起FOIS我覺得都係2998好似吸引啲
如果你計埋 moonwatch 42mm Sapphire
其實 FOIS 平啲
但佢又貴過 moonwatch 42mm acrylic
上一代 blue panda 堅靚
Heritage 先正,其他的mark 18 夜光仲衰過Stowa
heritage 嘅夜光都衰過stowa
利申: 有501005同stowa

stowa 個c3 lume 超光.

今日生日禮物女仔帶都幾有feel
藍吞
有無巴打分享下係香港買百年靈啲表,特別係Navitmier系列,可以去到幾折?
BT ~20% off last year with stainless steel and leather strap
幾靚,平時麻麻地呑都覺得正
有無啲廿四小時行一圈嘅錶推介
暫時淨係搵到OMEGA有
glycine囉
你意思係GMT定真係24小時制?
GMT大把
24小時我諗到就glycine 同Bretling Navitimer/Avenger Hurricane?
請其他巴打補充
Longines好似都有一隻不過好撚大隻
記得好似成46 47mm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞