[I/A]《荒野のコトブキ飛行隊大空のテイクオフガールズ!》[15] 心平氣和

1001 回覆
4 Like 2 Dislike

歪左Helen 都好 我冇既
劇透
今集都幾好睇,無上集咁膠
不過日文廢得濟,大概剩係聽得明7成
btw gerbera真係好得意
中呀
活動抽到第二個箱已經有200件item
第五個箱之後成500件, 咁依家呢個箱抽唔抽晒佢好
btw出左流星
個決戰event故事好似同孤兒院有關
不過今次4張hard圖都係垃圾,我應該刷下流星算
打埋2場50機去睇下先
首先有兩種圖,活動圖(常規戰鬥)同決戰圖(一口氣打12/30/50架敵機)
推活動圖用油,會跌兩樣野,一個係手配書,一個係coin
以前coin就拎去換野,今次改左做抽box,玩法我估無太大分別,但有啲難預要刷幾多
手配書就係用嚟打決戰圖,而決戰圖係最主要嘅coin來源

流程基本上就係首先推晒所有活動圖+決戰圖一次先,有任
之後每日基本就係清活動圖hard拎手配書,然後用手配書打兩三場50機/30機,休閒到傻嘅活動
上兩次每日甚至唔使刷晒咁多張hard圖都夠手配書打到event畢業
不過你依家應該未必可以一場KO 50機,每日應該刷30定50要睇下佢跌幾多野先

無記錯嘅話,上次好似2場KO 50機都抵過拎去打30機,而且今次50機消耗好似仲低左?
上次好似30手配書先打到一場,今次25
愈來愈佛 hea打都換得哂
望一左ririko啲技,其實唔錯
1技全體目眩PVP果陣實煩到痴線
2技對面弱化左嘅話仲可以機率上混亂(14秒效果,17秒CD),同rita一組應該好屈機
3技2000集中每一分鐘可以上一次
隻game不嬲都係佛系路線
我見到轉抽box仲諗緊會唔會人伏啲非洲人,結果佢金雞都擺埋去擊墜數度,仲要800就有
個box基本都係垃圾,hea抽就得
唔怪得知係回想錄,原來係回憶返euca erika同reona之前嘅事
NANI THE FUCK 第二次中地區角
根據公主連結經驗
金裝之前既抽哂就去下個箱吧
其實box啲野基本上wfc,唔使太認真
無3星角、無金雞、無彩裝
其實我只抽角色 部品 Skip卷同油
其他就...

出左評價 暫定係S級
e d麻煩狀態正常都有S
炎上d相比之下唔係觸發狀態都差d
大波美腿
淨係對波已經值S級
但人地個朵係腳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞