[I/A]《荒野のコトブキ飛行隊大空のテイクオフガールズ!》[15] 心平氣和

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
講真隻game開左都係2個半月,可以有幾大分別,養生到個個棄晒驚
營運方面就ok嘅,上次空賊活動垃圾到on9,今次即刻改到勁福利
除左開緊活動同小組賽之外,其他好似都無咩野改變
笑左,原來岩岩果段時間又走多個人
暫時連合得返26條友,營運暫時有提過同同盟有關嘅活動好似得7月嘅富岳襲來
2個月後個團都唔知仲有無10條友
咁走法 同盟戰未開就冇曬人了
歐州人
唔想同你講嘢
打event d空賊
都幾好賺

賣銅像
咁啱兩邊都有玩姐
玩到後面錢不知不覺就會爆
賺錢靠每日自回+任務絕對夠
垃圾船
我小薯嚟
錢嘅話依家最優先係商船買有用嘅飛機碎,因為需求真係好撚大
pancake係其次,暫時都仲可以一隊打天下,所以升完6隻之後pancake好快溢出
我就算升左7隻85、7隻80,暫時都仲有千幾個大pancake、幾百個中細pancake係度standby
金booster哩啲是但刷都溢出嘅千祈唔好買/換金,依家間唔中會後悔第一個月果陣手快演習換左金booster
係,你打果兩個區嘅話,會有極高機率刷到活動空賊
雖然skip緊果陣係好阻掟,但打晒佢可以換金船換彩裝換奇蝦,基本唔難
大團長就冇架啦 一日得一次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞