[I/A]《荒野のコトブキ飛行隊大空のテイクオフガールズ!》[15] 心平氣和

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
慢慢拆佢落嚟
心口果個大蝴蝶結上面都仲有個黑色蝴蝶結
se啲game##do
不過照玩左先
SE game可玩,但一定唔可以課
錢多到要roll booster屬性
睇返記錄發現我同同一條友打左5場
頭3場我打佢,第3場贏左
結果佢又打返我2場,第2場到我輸,兩條友換左兩次位
我而家都喺咁,同同一條友互相狙擊
一齊卡喺2 300
好大仇恨
玩完se果隻新驚先發現壽飛開ser 果陣嘅油耗其實算好良心
居然已經好有良心
隻last idea,10分鐘回一體,我依家刷一場要3體,仲要升lv唔回體

最搞笑係,10分鐘1體已經係buff左50%回體速度嘅結果,過左新手期(15lv) 甚至會變成15分鐘1體
即係30分鐘玩一場
之後就45分鐘玩一場

開頭壽飛都係一個鐘10體呀 即係一個鐘先玩到一場
升左先變一個鐘15體
但壽飛未計空賊周任,每日登入都已經100+50+50油,而且開頭升lv勁快,回油回唔停

哩隻game真係純粹靠15分鐘1體,新手都係玩一個鐘左右就收皮
但開頭係

100+50+50-10-10
果2個日任係要油

不過好似真係等回體等到2046
係咪都要farm咁多嘢?
farm幾多野真係要玩到後面先知,依家最大問題係已經無晒體玩唔到落去,佢回體又貴到仆街

我真係第一次玩一隻game 開ser唔夠兩個鐘已經要出公告話收到太多關於回體嘅投訴而要檢討
貴得個壽飛? 一日回6次都60hkd了
LD都係差住首抽先,悶到HiHi
Pvp都未打哂
花火巴哩邊都爆機啦,有咩所謂
探索緊個邊 一陣得閒就經包體力包買落去 反正放4日假唔洗返工
我哩啲窮撚都係睇定啲SE仲會唔會改隻game先睇下課唔課少少比佢
好玩就好玩嘅
話說雙刀招技升到10LV 可以裝雙杖 可以左右手放魔法
wtf不過十世都未開到果個職
btw傾last idea返果邊啦,無謂off topic洗版
又有總當戰受付了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞