[I/A]《荒野のコトブキ飛行隊大空のテイクオフガールズ!》[15] 心平氣和

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
佢好似未夠lv打大團長? 係咪要60lv先有
不過15次之前剩係刷團長都抵
我得番10k到咋
真窮
視乎你仲有咩其他3星
regal、roig、elle、acco哩4隻都唔係主流3星
acco嘅話哩度應該大家都聽SOS巴講升2星果隻,得我一個on9仔5星666左原3 acco
除左呢d 你仲有咩3星先
前幾日5萬買完2隻黃蝦,今日又上返5萬
不過我依家少買左取引pancake
無helen就唔值得升2星acco喇
無速攻隊哂資源

升3星果隻 4技常時全隊加火力好過
無買喇
中小pancake各4k
大panacke得番300到
但已經10隻85
我同你完全相反,我升野係用中小pancake先
大pancake十世都無用過,依家1360個
唔上85都係想留返啲彩裝,又唔知佢幾時開90 95 100
4K係我太多定你地太少
抽唔到新野咪儲到咁多
可以試下有石就抽依家個pool,ciara fio兩隻都唔差
無其他選擇咪照咁用住先,PVP會蝕底啲,但只要夠高lv+飛機/裝/技果啲跟得上,PVE應該無咩問題
85,應該都就快開90我估
你又幾多k
先用大pancake
咪得番一堆細pancake lor
隻game唔歡迎非洲人,幫你唔到
不過攻略網已經更新左機動同補助嘅低星評價,你有需要可以去望下睇下有無用
攻擊同回避大概都仲寫緊
頭6突10lv一下,7突係5lv,無意外就8 9 10突都係5lv,咁岩岩好100lv封頂
得一隻攻
仲要kylie 真係慘dd
好難搞
基本都係一邊推圖一邊all in ciara+fio架啦
再唔係博area出renji/akari
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞