有無人係香港打美服LOL

110 回覆
2 Like 0 Dislike
我美服好少會lag,但係一用d要連技既champ(eg riven, yasuo, lee sin) 就一定收皮 rank長期打jungle同sup,呢d路唔太需要食兵既易玩好多

反而覺得而家打rank幾好打,呢排win rate唔錯
唯有玩智障英
我美服好少會lag,但係一用d要連技既champ(eg riven, yasuo, lee sin) 就一定收皮 rank長期打jungle同sup,呢d路唔太需要食兵既易玩好多

我依家delay愈來愈少 開心
唯有玩智障英

幾岩我
台服冇咩問題姐 打積分好啲

比台灣人激到嘔血 我從來唔打NG 唔覺得積分好好
返美服好似上左天堂咁 d人好到

美服都愈黎愈多on9 仔 好在report打少少describe就可以收佢地皮 家下打rank伏到癲
等季尾打算

我唔敢打美服rank住
琴晚試NG 對面都好on9,all chat nice q, ?
我屌

咪撚打住 嚴重警告
樓豬一唔一齊玩

留id比我add你啊

id : Jackyeon
台服冇咩問題姐 打積分好啲

美服都愈黎愈多on9 仔 好在report打少少describe就可以收佢地皮 家下打rank伏到癲
等季尾打算

我唔敢打美服rank住
琴晚試NG 對面都好on9,all chat nice q, ?
我屌

咪撚打住 嚴重警告
樓豬一唔一齊玩

留id比我add你啊

add左叫我

等季尾打算

我唔敢打美服rank住
我屌

咪撚打住 嚴重警告
樓豬一唔一齊玩

留id比我add你啊

add左叫我

有無人今晚on
id UKozil
美服撚
id: DuckP
搞咩變左交友post
冇玩過台服 所以慣左美服200幾ping

個人覺得係Delay 0.x秒

所以只可以玩人馬呢d智障但係op既英
搞咩變左交友post

要知道連登已成5p
想搵個frd玩下唔洗咁悶就比厹執口水尾
搞咩變左交友post

要知道連登已成5p

係咪話左人狗公自己就唔係

唔好鬧交
搞咩變左交友post

要知道連登已成5p

咪唔好撚加囉 笑撚左

要知道連登已成5p

咪唔好撚加囉 笑撚左

笑左,打機得銀金仲廢過女仔,仲好意思放id叫人一齊玩

打機為開心
比你打到上菁英又點
你出去比賽?去打世界賽?
連hke 都未睇得上你啦 打得咁辛苦為乜

要知道連登已成5p

咪唔好撚加囉 笑撚左

笑左,打機得銀金仲廢過女仔,仲好意思放id叫人一齊玩

你係唔抵得人地玩美服可以一齊玩?
定係點?
你想嘅咪連低id同你玩囉
定玩開垃圾台版???
完全頂唔順
有時就係慢左少少 就係差一下auto attack 俾人first blood
轉左日服
而家玩韓服都200PING
完全頂唔順
有時就係慢左少少 就係差一下auto attack 俾人first blood
轉左日服

日服家下多唔多蝗
完全頂唔順
轉左日服

玩開台服0delay 有少少返唔到轉頭
而家玩韓服都200PING

主要係delay得嚴唔嚴重姐
我美服依家可以180ping
但同台服60ping既delay差不多
完全頂唔順
轉左日服

日服家下多唔多蝗

美服都多其實 NG場場都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞