有無人係香港打美服LOL

110 回覆
2 Like 0 Dislike
想問你地有無用緊d咩加速器?
我用緊WTFast 但仲係23x ping
其實仲有無咩方法可以低ping少少
delay成秒好辛苦
又唔想返台服對住d垃圾台灣狗
求救呀
轉ISP
轉ISP

轉邊間好d?
香城寬頻用戶表示20x ping
香城寬頻用戶表示20x ping

我唔知自己屋企用緊邊間 聽日問下老豆先
你會唔會delay到好誇張?
玩韓服lo
玩韓服lo

我個美服ac好多skin 擺低左年幾無郁過
想玩返點知咁辛苦
仲有無人?
有 同樣百幾二百ping
轉去日服啦
200ping 走唔甩㗎啦
行緊I7 4c8t
hkbn 1000mb都lag
轉去日服啦

日服好似得好少人玩
我都係2xx ping 但多數都好順
轉去日服啦

日服好似得好少人玩

日服大陸人多
200ping 走唔甩㗎啦
行緊I7 4c8t
hkbn 1000mb都lag

只係想唔好delay成秒咁誇張
當然唔會expect完全唔lag啦
我都係2xx ping 但多數都好順

順成點?我連就咁行路都可以delay
不過佢唔係成個freeze係到已經好開心

有無用咩方法加速或者壓低個ping?

冇 同埋我用macbook黎玩

哇屌 macbook都可以200以下
我即刻開黎試下先
ping 最低都20x,香港去美國始終有段路程
但係穩定咁20x係無問題,唔穩定/delay 係isp設定上有問題
可以打電話叫isp fix
你sure硬件無問題(打台服冇事)
打美服會delay 一秒就可以叫isp整野
通常一日左右,記得話佢知你打咩game同咩server

我即刻開黎試下先

我唔知你delay到咩情況 但正常有些少遲鈍就梗既
ping 最低都20x,香港去美國始終有段路程
但係穩定咁20x係無問題,唔穩定/delay 係isp設定上有問題
可以打電話叫isp fix
你sure硬件無問題(打台服冇事)
打美服會delay 一秒就可以叫isp整野
通常一日左右,記得話佢知你打咩game同咩server

唔該巴打

我即刻開黎試下先

我唔知你delay到咩情況 但正常有些少遲鈍就梗既

delay成秒呀 我知delay係好正常 但只係想知道下會唔會有咩方法可以打得無咁辛苦姐
btw macbook開 500幾ping 我可以慳返啖氣
以前一路都170左右

自從美服轉芝加哥server我就220以上

而家玩美服要特登揸架遊艇出西貢玩...可以低20ping左右

佢轉左去芝加哥之後我270-300ping
之後就轉左玩台服
依家用左加速已經無個陣咁誇張 但都係delay成秒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞