有無人係香港打美服LOL

110 回覆
2 Like 0 Dislike
以前一路都170左右

自從美服轉芝加哥server我就220以上

而家玩美服要特登揸架遊艇出西貢玩...可以低20ping左右

啱啊 之前宇轉server頂多都係150-170
轉撚左芝加哥冇200都唔好諗
咁撚高ping好多操作都冇得做
唔好話lee sin R flash
連yasuo 升盡左招E都連唔到dash 不撚柒知所謂

岩岩試左場ahri 技係連到不過遲成秒先出
人地都走左啦 有鬼用咩
聽日試埋adc delay到kite唔到我就果斷放棄美服

試下打比isp先啦,佢整完真係兩個世界

可以整到幾多ping先 hkbn整唔整到
我高ping,但好順,無delay,所以我唔知ping有乜用
台服冇咩問題姐 打積分好啲

比台灣人激到嘔血 我從來唔打NG 唔覺得積分好好
返美服好似上左天堂咁 d人好到

美服都愈黎愈多on9 仔 好在report打少少describe就可以收佢地皮 家下打rank伏到癲
等季尾打算

我唔敢打美服rank住
琴晚試NG 對面都好on9,all chat nice q, ?
我屌
我高ping,但好順,無delay,所以我唔知ping有乜用

好葡萄

好葡萄

220ping so sad 但cs都ok喎
so far 圍內都有5個玩 自己202-208ping
其他就206-230 但玩落都係順
只係riven yasuo 連技嗰啲唔掂

美服都愈黎愈多on9 仔 好在report打少少describe就可以收佢地皮 家下打rank伏到癲
等季尾打算

我唔敢打美服rank住
琴晚試NG 對面都好on9,all chat nice q, ?
我屌

咪撚打住 嚴重警告
樓豬一唔一齊玩
S1-s2係美服玩
個時150-180 ping
Delay0.5秒左右

其實香港人玩台服已經有某d英既動作做唔到
玩美服就算比你整到0.2秒delay
一樣係一大堆連技會做唔到
好簡單yauso 連e
Ahri EQWR Combo
都會慢少少 但慢少少其實已經=無用

利申s2 1700分
S3轉台服後diamond1->master
S1-s2係美服玩
Delay0.5秒左右

好簡單yauso 連e

利申s2 1700分

台服不了 上到金牌啲風氣仲衰過美服銀
so far 圍內都有5個玩 自己202-208ping
其他就206-230 但玩落都係順
只係riven yasuo 連技嗰啲唔掂

我有叫男朋友陪我玩美服
但佢main riven 應該頂唔順

等季尾打算

我唔敢打美服rank住
我屌

咪撚打住 嚴重警告
樓豬一唔一齊玩

留id比我add你啊
s5玩美服
main mid sup
玩開ori ahri irelia果d
長期200ping
S1-s2係美服玩
Delay0.5秒左右

好簡單yauso 連e

利申s2 1700分

台服不了 上到金牌啲風氣仲衰過美服銀

係啊 基本上所有技術性既champion
只要有少少delay就做唔到
我s4美服金牌仔 轉台服之後一下衝左上鑽
無delay 爽係好爽 但d人太無品喇
s5玩美服
長期200ping

ori開大delay半秒真係暈低
s5玩美服
長期200ping

我反而無咩delay
係長期rank會有少少lag
同埋我先銀牌仔, 對面d觀念仲係好差
s5玩美服
長期200ping

我反而無咩delay

我唔敢開美服rank
要玩慣個delay先打到
s5玩美服
長期200ping

我反而無咩delay

我唔敢開美服rank
要玩慣個delay先打到

可能我已經慣左
無tw ac 係uk讀u先開始玩lol
盡量唔用d指向技英會好dd

我打中路好難唔玩skillshot類

Malz
基本上冇skill shot
1.轉日服
2.淘寶買個tw ac
我兩樣都有做
屌 岩岩無用wtf 183ping
1.轉日服
2.淘寶買個tw ac
我兩樣都有做

台服我有ac
日服不考慮

Malz
基本上冇skill shot

我玩ahri lux lb個類
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞