有無人係香港打美服LOL

110 回覆
2 Like 0 Dislike
以前一路都170左右

自從美服轉芝加哥server我就220以上

而家玩美服要特登揸架遊艇出西貢玩...可以低20ping左右

佢轉左去芝加哥之後我270-300ping
之後就轉左玩台服
依家用左加速已經無個陣咁誇張 但都係delay成秒

如果你台服係順,而美服delay一秒,就係isp setting 問題,你點搞都無用
以前一路都170左右

而家玩美服要特登揸架遊艇出西貢玩...可以低20ping左右

啱啊 之前宇轉server頂多都係150-170
轉撚左芝加哥冇200都唔好諗
咁撚高ping好多操作都冇得做
唔好話lee sin R flash
連yasuo 升盡左招E都連唔到dash 不撚柒知所謂
以前一路都170左右

佢轉左去芝加哥之後我270-300ping
之後就轉左玩台服
依家用左加速已經無個陣咁誇張 但都係delay成秒

如果你台服係順,而美服delay一秒,就係isp setting 問題,你點搞都無用

好傷心 屌
以前一路都170左右

岩岩試左場ahri 技係連到不過遲成秒先出
人地都走左啦 有鬼用咩
聽日試埋adc delay到kite唔到我就果斷放棄美服
轉上網吧啦
轉去日服啦

日服好似得好少人玩

唔好上日服呀
真係伏黎
經常有bot玩家出現
仆佢個臭街
以前一路都170左右

人地都走左啦 有鬼用咩

試下打比isp先啦,佢整完真係兩個世界
轉上網吧啦

關isp撚事咩
以前個ser係西岸搬左去東邊

岩岩望左一望twitch
qtpie都成145ping
一定係佢server離太遠既問題咖喇
只係想知道會唔會有咩方法無delay得咁勁姐
以前一路都170左右

人地都走左啦 有鬼用咩

聽日叫老豆整先 我完全唔識呢d
唔該哂巴打
轉去日服啦

日服好似得好少人玩

唔好上日服呀
真係伏黎
經常有bot玩家出現
仆佢個臭街

明明幾個season之前有出過一次比人美服轉台服
仆街 之後就再無出過呢個活動
好後悔 雖然d台灣人真係好仆街
轉去日服啦

日服好似得好少人玩

唔好上日服呀
真係伏黎
經常有bot玩家出現
仆佢個臭街

唔只台灣人添 無可厚非 美服氣氛實在好好多
轉去日服啦

日服好似得好少人玩

唔好上日服呀
真係伏黎
經常有bot玩家出現
仆佢個臭街

而家好似仲有wor 要等佢批
s1到依家都係玩na 同euw
轉去日服啦

日服好似得好少人玩

唔好上日服呀
真係伏黎
經常有bot玩家出現
仆佢個臭街

而家好似仲有wor 要等佢批

冇左啦 官方覆左話一日唔同代理 一日都唔會再有得轉
台服都每日11點-1點就會200幾300ping
轉去日服啦

日服好似得好少人玩

唔好上日服呀
真係伏黎
經常有bot玩家出現
仆佢個臭街

唔只台灣人添 無可厚非 美服氣氛實在好好多

係呀 根本玩台服係練eq 好辛苦
見你係女仔就屌左你先 咩鮑鮑換分 痴撚線
輸少少就叫投 就掛機 咁玩黎做咩
岩岩開始玩台服個陣 試過成場乜都無講
完場比人report我嘴砲 台服係人玩咖咩

美服雖然感覺d人無咁勁 但風氣太好 輸都輸得開心
台服就算贏左都好谷氣
s1到依家都係玩na 同euw

轉左server之後你頂得順?

人地都走左啦 有鬼用咩

叫isp 整d咩 用緊netvigator
台服都每日11點-1點就會200幾300ping

我通常半夜玩 無試過 哈哈
台服冇咩問題姐 打積分好啲
一早棄左美服 太高ping ,頂唔順

比台灣人激到嘔血 我從來唔打NG 唔覺得積分好好
返美服好似上左天堂咁 d人好到
btw有無試過astrill

比台灣人激到嘔血 我從來唔打NG 唔覺得積分好好
返美服好似上左天堂咁 d人好到

美服都愈黎愈多on9 仔 好在report打少少describe就可以收佢地皮 家下打rank伏到癲
等季尾打算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞