[多謝plus仔同連尼住]曼城球迷吹水區(1)

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
Manchester City are in talks with Sport Lisboa e Benfica to sign goalkeeper Ederson Moraes (23).

(via: TMW | O Jogo]

有無人知呢件咩料
Manchester City are in talks with Sport Lisboa e Benfica to sign goalkeeper Ederson Moraes (23).

有無人知呢件咩料[img]assets/faces/lomoji/15.png[/img]

睇下有無j片

有無人知呢件咩料[img]assets/faces/lomoji/15.png[/img]

睇下有無j片

無乜太特別
但面對單刀出得幾快,不過好似幾牛油手
收返祖算啦
收返祖算啦

收返祖算啦
收返祖算啦

哥狗點會打倒昨天的自己
蛆狗不會回來
蛆狗不會回來

16號既阿古路都唔會番黎
拿玻里球迷表示想抽到你地曼城
拿玻里球迷表示想抽到你地曼城

相信首名咁多隊都係咁諗

自己三個聯賽都比人用防反屈死,今場早知都仲要堅持鳩猜,定係哥狗除左tiki taka之外唔識用其他戰術

你要得哥狗就係要佢既打法 如果唔係洗乜咁多錢請佢
咁多年鏝城都無自己一套既打法同formula
結果一係就-6咁贏一係就出到去比人sm
依家就係到灌輸緊個概念
前幾年疤夠廢過 廢足兩年 但有無放棄自己一套既打法?無阿
一隊成功既球隊同教練 偏偏就係需要哩點
有野係需要堅持 時間就更加要
咁多年鏝城既天才波玩尻斬 我受撚夠

宜家咪質疑緊佢用唔適合既人去打果套踢法囉
如果佢遲下用sane jesus 果班新人做骨幹打到出黎就唔理佢點輸啦

佢用高拉係抵屌
無人可以幫佢

你要得哥狗就係要佢既打法 如果唔係洗乜咁多錢請佢
咁多年鏝城都無自己一套既打法同formula
結果一係就-6咁贏一係就出到去比人sm
依家就係到灌輸緊個概念
前幾年疤夠廢過 廢足兩年 但有無放棄自己一套既打法?無阿
一隊成功既球隊同教練 偏偏就係需要哩點
有野係需要堅持 時間就更加要
咁多年鏝城既天才波玩尻斬 我受撚夠

我明,不過佢要堅持理念但仲死攬高拉就真係抵屌

洗左兩億幾都仲要靠高拉真係得淡笑,明知兩閘有問題季初又唔解決佢,去到依家出哂事唔賴哥狗賴邊個?睇左半季後防分分鐘仲差個上年,仲要已經聽哂佢話用巴禾放棄joe同洗左5000萬買石頭,唔係一句灌輸概念就可以場場後防比人單刀都當無事發生

你知唔知哥狗等佢地歸隊等左幾耐
根本隊波未真真正正了解清楚
兩閘問題屌左四年
依家防中得廢癲 要搵多個替補
另外前面 阿古獸真係無諗到咁沉
巴塞轉左踢法好耐啦

佢係轉左個build up速度 加快左 直接左
但你留意下佢地打唔到反擊就會減返慢 打返小組

廢撚度有幾腳比人1迫就向後傳 望都冇望前面 明明前面施華空哂

無錯 仲有尻回比石頭 完全唔到 根本佢就踢得差
唔明點解會有人話佢踢得好

無人話佢踢得好 成隊都無人踢得好啦 只係責任不在他 一直以黎佢防守係防中個位都係全隊最好 最硬 只係費奴咩都有齊 佢先無得踢 呢場輸3粒個陣 我放咩人落去打防中都死啦

最硬無用 用波 判斷力 大局觀都唔夠
第二隊波我唔敢講
哥狗手下既防中一定唔得
根本哥狗係死唔認錯果類人
你要堅持自己一套冇問題
但係咪應該選擇返d適合既球員
工欲善其事 必先利其器
死攬高拉玩佢果套真係入10球都輸返轉頭
今季肯定係防守最差既一季
聯賽只係試過2場不失

岩阿 所以現有人腳唔夠好 你要比時間佢同隊波
有冇歐聯link?

無錯 仲有尻回比石頭 完全唔到 根本佢就踢得差
唔明點解會有人話佢踢得好

無人話佢踢得好 成隊都無人踢得好啦 只係責任不在他 一直以黎佢防守係防中個位都係全隊最好 最硬 只係費奴咩都有齊 佢先無得踢 呢場輸3粒個陣 我放咩人落去打防中都死啦

第二隊波我唔敢講
哥狗手下既防中一定唔得

未黎之前又話帶埋Thiago過黎
有冇歐聯link?

youtube應該有

第二隊波我唔敢講
哥狗手下既防中一定唔得

未黎之前又話帶埋Thiago過黎

Thiago都係客串下 到弱隊要統戰力再加強先出姐
同埋Thiago 黎同位置上有根度簡
Thiago我好鍾意 不過佢留係拜會發展得好d
反而防中位 近年真係少有係市場搵到
哥狗上次已經係搵沙比
依家係難搵
打摩納哥
打摩納哥

算係咁 雖然今年摩納哥攻力好強
打摩納哥

算係咁 雖然今年摩納哥攻力好強

老虎準備帶帽
阿狗又打拜仁 笑死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞