[多謝plus仔同連尼住]曼城球迷吹水區(1)

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
哥狗可唔可以當maffeo係kimmich咁培養
巴塞轉左踢法好耐啦
記者:是否應鎖定一個陣式,來讓球員適應?

哥迪奧拿(Guardiola):不,我不認為這樣。李斯特城踢的是長傳,我們一早已知道,也清楚他們經常用第2支點來取得入球,會嘗試尋找我們防線的空間,而華迪(Vardy)則會走位,他們今天做得非常好,不是我們的戰術系統有問題。這些球員季初時一樣防守得不錯,現在是要去堅強面對,以及分析問題,特別是這些球員,需要在心理上保持正面的態度。所有領隊都需要時間。

哥狗仲未肯面對自己有問題

佢講得岩 係進攻層面的確無問題
但中後場係好有問題 人腳>戰術問題
同埋前面有巴打話廢蘭度無乜大問題
如果你話下半場餘下30分鐘佢係
但之前好多時自爆同做唔到係中堅前既一道屏障
佢比人一迫就交左好多球醫院

廢撚度有幾腳比人1迫就向後傳 望都冇望前面 明明前面施華空哂

無錯 仲有尻回比石頭 完全唔到 根本佢就踢得差
唔明點解會有人話佢踢得好

無人話佢踢得好 成隊都無人踢得好啦 只係責任不在他 一直以黎佢防守係防中個位都係全隊最好 最硬 只係費奴咩都有齊 佢先無得踢 呢場輸3粒個陣 我放咩人落去打防中都死啦
其實早d發現問題仲好 1陣過撚埋個冬季轉會窗先黎出事 冇埋個前4 到時真係冇得救

個問題由上年到而家一路都存在
係佢唔係季初解決

始終上年唔係佢教 又唔係行佢套戰套 佢點都等自己試下先啦 呢個時候岩嫁啦 如果冬季轉會窗仲唔買先屌佢都未遲
雪櫃名單:高拉,石頭,巴禾
仲有無補充
仲有無補充

丁力 雞治 廢撚到
仲有無補充

丁力 雞治 廢撚到

總知依家我敢講最穩陣果個係mandy
總知依家我敢講最穩陣果個係mandy

但守唔到高Q大棍型前鋒
joe係拖奴1打緊10 比祖記屌打緊

比人屌打緊,前面都入到一球呀

祖狗:我係拖連奴仲踢得舒服過係鏝城,咪收番我番去受靶
作為鏝狗今場究然撐獌唔撐熱,代表乜
根本哥狗係死唔認錯果類人
你要堅持自己一套冇問題
但係咪應該選擇返d適合既球員
工欲善其事 必先利其器
死攬高拉玩佢果套真係入10球都輸返轉頭
今季肯定係防守最差既一季
聯賽只係試過2場不失
作為鏝狗今場究然撐獌唔撐熱,代表乜

和最好
你要堅持自己一套冇問題
工欲善其事 必先利其器
聯賽只係試過2場不失

祖赫特d金手套都係對中堅有料到先有
巴禾就算對中堅無問題自己都唔係好,更何況高拉放題
如果將拜仁個套防守放係今日嘅曼城都要睇下年紀先得架
你要堅持自己一套冇問題
工欲善其事 必先利其器
聯賽只係試過2場不失

好簡單,如果隻閘係alba/alaba而唔係高拉,mandy同石頭少啲自爆,費奴長生不老,前線把握力好啲,哥狗哥套即刻湊效,巴禾亦都少啲出醜
你要堅持自己一套冇問題
工欲善其事 必先利其器
聯賽只係試過2場不失

好簡單,如果隻閘係alba/alaba而唔係高拉,mandy同石頭少啲自爆,費奴長生不老,前線把握力好啲,哥狗哥套即刻湊效,巴禾亦都少啲出醜

能夠做到你所講 呢隊唔係鏝啦
btw 公司仲要傷幾耐

能夠做到你所講 呢隊唔係鏝啦

所以用現有既人腳去行哥狗哥套就準備爭踢歐霸吧啦
btw 公司仲要傷幾耐

復出踢兩三場咪又傷過,知黎都無意思
btw 公司仲要傷幾耐

唔係十幾分鐘就傷出咩
btw 公司仲要傷幾耐

唔係十幾分鐘就傷出咩

祖狗:我係拖連奴仲踢得舒服過係鏝城,咪收番我番去受靶

最尾守左2下包禾做唔到既野 但都要失
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞