[多謝plus仔同連尼住]曼城球迷吹水區(1)

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
反而我自己覺得最灰嘅係
由文仔到智利佬到哥狗
無論對弱旅去到對巴塞
都可以有一段長時間壓住對手黎踢
係可以禁到對面亂哂龍
但就係攻極都唔入之後就輸一個反擊
近呢六七年各位手足都唔知O過幾多次咀,開口中過幾多次

上半場踢得唔錯,下半場就黎料,呢種算唔算係曼城嘅命運

劇本呀嘛
睇左咁多年都係咁

慣了吧
反而我自己覺得最灰嘅係
由文仔到智利佬到哥狗
無論對弱旅去到對巴塞
都可以有一段長時間壓住對手黎踢
係可以禁到對面亂哂龍
但就係攻極都唔入之後就輸一個反擊
近呢六七年各位手足都唔知O過幾多次咀,開口中過幾多次

上半場踢得唔錯,下半場就黎料,呢種算唔算係曼城嘅命運

劇本呀嘛
睇左咁多年都係咁

慣了吧

把握力太低
啊古路個態好似冇打起過
打得起一場之後又沉過
跟住就冇人識入波
哥狗可唔可以搞好防守先
好撚垃圾
哥狗可唔可以搞好防守先
好撚垃圾

由巴禾開始
哥狗可唔可以搞好防守先
好撚垃圾

發覺祖狗既影響力仲大過隊長,以前隊長缺陣隊波啲防守都無咁差
哥狗可唔可以搞好防守先
好撚垃圾

發覺祖狗既影響力仲大過隊長,以前隊長缺陣隊波啲防守都無咁差

開口踢波真係差好遠,give me the fucking ball
還我祖狗
祖赫特是無辜的
費奴停幾場?
費奴停幾場?

三場
作客候城先復出
打阿仙奴兩個都冇得出
打阿仙奴兩個都冇得出

當休息下 順便測試下哥狗功力 場場廢奴穩膽 睇下無左會點
打阿仙奴兩個都冇得出

岩啊 順便當比費奴休息下 另外阿古路停4場 希望比多d機會i仔 唔好又玩無鋒陣
老實講 今日隊波算係咁啦 如果果幾個機會 入左一半 成場波都已經唔同哂 所以真係要屌都係屌迪布尼同阿古路既把握力真正要屌唔係隊波 真係球證你當我輸波拉野賴又好乜撚都好今場真係嬲撚到掉野 嬲既除左係自己把握唔好d機會 更加嬲係成場球證都偏幫住車仔屌你真係不如直接判佢贏算啦 見到佢地咁努力迫搶跑到隻狗咁真係好撚心痛唉 屌 訓
唔係想撩架嗌 冷靜啲先但如果球証執得嚴嘅話上半場曼城一早要有兩張黃牌費南甸奴9鏟世三柏度(?)都可以無事 一張牌都無而曼城個個都踢到好似想收人山咁而雷斯嗰球真係觀點與角度問題啦阿古獸隔離咁多位都專登食埋去想借機跌搏D4紅牌 而D4就郁一郁膊頭頂一頂阿古獸球証點判都兩邊不討好 只可以話依球曼城無運但下半場球証就真係偏幫車嘅好多55波都比左車仔不過最主要係曼自己把握唔到機會迪布尼嗰球入左結果就可能完全唔同Anyway依場係一場好波 快上快落 中立球迷會鍾意

唔好扮中立啦

唔講雷斯 都仲有兩球十二碼
你唔講Ota落腳中晒波 沙皮照插水?
仲有人話戰術擊敗
其實成個部署係無問題 前20分鐘你可以話46波
但之後已經搶返個勢55
KDB 小明狂出中腰 搞到車仔都好驚
石頭一對一沙皮狗完全無問題
係Ota比人黑左張黃之後就
又頂漏 比夏三差d有機
輸第一球又係
之後比人放狗 有邊個收步唔跑
宜家憎車迷都多過憎曼迷
足總盃抽到作客對韋斯咸

另外有無人今晚都照睇鳩鏝最後一場歐聯小組賽 例行公事
宜家憎車迷都多過憎曼迷

same d人仲要盲撐法比話比廢奴叉頸反擊 我心諗 cum人挑釁都叫反擊
打阿仙奴兩個都冇得出

岩啊 順便當比費奴休息下 另外阿古路停4場 希望比多d機會i仔 唔好又玩無鋒陣

唔講下我
打阿仙奴兩個都冇得出

唔講下我

😂
宜家憎車迷都多過憎曼迷

same d人仲要盲撐法比話比廢奴叉頸反擊 我心諗 cum人挑釁都叫反擊

仲要開口埋口賤種
d口氣唔撚講以為拎左英超
宜家憎車迷都多過憎曼迷

仲要開口埋口賤種
d口氣唔撚講以為拎左英超

人地上季比人抽足成季咁濟
可憐下人地啦
今季淨係專注英超
無歐聯打
係口氣大啲架啦
BTW最憎黑哨
足總盃抽到作客對韋斯咸

另外有無人今晚都照睇鳩鏝最後一場歐聯小組賽 例行公事

唔洗睇啦,shoe wa win
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞