[多謝plus仔同連尼住]曼城球迷吹水區(1)

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
唉 真係訓唔著

+1
輸得好on9

唉,好撚頹,完全係戰術性擊倒,防反完勝鳩猜

今日輸球證同換人

今場sane連續兩次一個過三個再靚出,只係隊友未走到位,咁都無啦啦換走佢出基錯 吹漲

yes 點睇都係換拿角大 / sliva換i仔 有乜理由係雞錯換sane
你老母個法比不如比isis雞姦再切賓周煲湯然後再比人屌菊花屌到死再搵老強埋佢老母生一堆弱智法比仔再的佢地入精神病院

又唔洗咁激動

你竟然叫人唔好激動 平時呢d野你做開

我又唔會好似佢咁
最多咪屌鳩隊波

法比堅係抵屌
唉 真係訓唔著

+1
輸得好on9

唉,好撚頹,完全係戰術性擊倒,防反完勝鳩猜

今日輸球證同換人

今場sane連續兩次一個過三個再靚出,只係隊友未走到位,咁都無啦啦換走佢出基錯 吹漲

yes 點睇都係換拿角大 / sliva換i仔 有乜理由係雞錯換sane

sane應該係加盟mc以黎最好波既一場 咁都要比哥狗換走
另外我覺得sane打左邊,丁朗打右先係最好 唔知點解我呢啲普通人睇到既野反而哥狗睇唔到
輸波 睇到極傷心
老實講 今日隊波算係咁啦 如果果幾個機會 入左一半 成場波都已經唔同哂 所以真係要屌都係屌迪布尼同阿古路既把握力

真正要屌唔係隊波 真係球證
你當我輸波拉野賴又好乜撚都好
今場真係嬲撚到掉野 嬲既除左係自己把握唔好d機會 更加嬲係成場球證都偏幫住車仔
屌你真係不如直接判佢贏算啦 見到佢地咁努力迫搶跑到隻狗咁真係好撚心痛

唉 屌 訓
老實講 今日隊波算係咁啦 如果果幾個機會 入左一半 成場波都已經唔同哂 所以真係要屌都係屌迪布尼同阿古路既把握力

今場真係嬲撚到掉野 嬲既除左係自己把握唔好d機會 更加嬲係成場球證都偏幫住車仔
屌你真係不如直接判佢贏算啦 見到佢地咁努力迫搶跑到隻狗咁真係好撚心痛

唉 屌 訓

黎緊哥狗又唔知會玩咩陣
好似之前阿古路傷左,就玩無鋒陣
不如比多啲機會i仔啦
有排哥狗打433其實幾順
如果佢打451應該都係耶耶搭費蘭度
琴晚下半場頭10幾分鐘拉開唔到個比分 埋下車仔贏波伏筆

唉 屌 訓

唔係想撩架嗌 冷靜啲先
但如果球証執得嚴嘅話上半場曼城一早要有兩張黃牌
費南甸奴9鏟世三柏度(?)都可以無事 一張牌都無
而曼城個個都踢到好似想收人山咁
而雷斯嗰球真係觀點與角度問題啦
阿古獸隔離咁多位都專登食埋去想借機跌搏D4紅牌 而D4就郁一郁膊頭頂一頂阿古獸
球証點判都兩邊不討好 只可以話依球曼城無運
但下半場球証就真係偏幫車嘅
好多55波都比左車仔
不過最主要係曼自己把握唔到機會
迪布尼嗰球入左結果就可能完全唔同
Anyway依場係一場好波 快上快落
中立球迷會鍾意
走甩埋兩個十二碼 球證真係
今季聯賽得2場不失
條後防垃圾到

有冇試過咁垃圾?條後防
今季聯賽得2場不失
條後防垃圾到

有冇試過咁垃圾?條後防

尼屎>>>>>>all
走甩埋兩個十二碼 球證真係

比人踩都睇唔到
三後衛呢個陣好似無好過
三後衛呢個陣好似無好過

出高拉一直冇好過
三後衛呢個陣好似無好過

出高拉一直冇好過

一月再唔買人補閘位 下半季會見仲多
三後衛呢個陣好似無好過

出高拉一直冇好過

明明有殺巴沙格拿高拉基錯 出3中堅同干地打 結果輸左
三後衛呢個陣好似無好過

出高拉一直冇好過

明明有殺巴沙格拿高拉基錯 出3中堅同干地打 結果輸左

其實上半場真係打得幾好 我覺得唔關個陣事
三後衛呢個陣好似無好過

今季聯賽3場用3後衛 拖肥 聖人 車仔 全部唔係和就輸
個陣攻不銳守不穩 跟本而家個陣打唔到3後
三後衛呢個陣好似無好過

我覺得打番4後衛 都唔係好幾多
上場都只不過係贏小小
最尾差小小比人迫和埋
三後衛呢個陣好似無好過

我覺得打番4後衛 都唔係好幾多
上場都只不過係贏小小
最尾差小小比人迫和埋

其實上場3中堅最差係mandy
反而我自己覺得最灰嘅係
由文仔到智利佬到哥狗
無論對弱旅去到對巴塞
都可以有一段長時間壓住對手黎踢
係可以禁到對面亂哂龍
但就係攻極都唔入之後就輸一個反擊
近呢六七年各位手足都唔知O過幾多次咀,開口中過幾多次

上半場踢得唔錯,下半場就黎料,呢種算唔算係曼城嘅命運
反而我自己覺得最灰嘅係
由文仔到智利佬到哥狗
無論對弱旅去到對巴塞
都可以有一段長時間壓住對手黎踢
係可以禁到對面亂哂龍
但就係攻極都唔入之後就輸一個反擊
近呢六七年各位手足都唔知O過幾多次咀,開口中過幾多次

上半場踢得唔錯,下半場就黎料,呢種算唔算係曼城嘅命運

劇本呀嘛
睇左咁多年都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞