(多圖整合) 香港騙案?整霓虹燈個位巴打上次kickstarter都走咗數

605 回覆
2158 Like 6 Dislike
懷疑連仔有份
次次cap水都係一陣就爆正評

我見連Heyo fok, 史健仁, Hidden agenda 負責人,Jackie Lau 個啲KOL都有留意喎,甚至我見到學校professor 都有share,真心唔似騙案

狙擊返世界議事會條友好過
個designer自己都滿口謊言啦老老實實,佢死口唔認lok man同個project有關,又前言不對後語

至於佢地share代表d咩?唔講有冇收錢,佢地咁啱見到share下,佢地會知係咪出到貨?鄭立,毒果個d都share過world council啦,最後點?

唔好盲目相信d所謂kol講嘅嘢
如果大家想嘅可以,不過應該最快星期一先開到post
佢地幾條友係到扯哂貓尾啫.......你睇返本身個Post,睇下個設計師留言
就知佢本身都係無乜腦,拎住「設計」兩隻字做擋箭牌

一夜變地底泥
好大既疑點係,霓虹燈post 入面回應既都係longtis 個account,有邊個知真係個designer 真身回應,可能係個老千精神分裂呢?

唔敢跟車太貼啦
Push
push
個designer咁樣俾人質疑佢都唔自己回應就抵死啦
Push
依加下文係點啊LOK MAN LEUNG
幾時又出黎回應下
推下先
pish
唔會再上kickstarter個post delete咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞