(多圖整合) 香港騙案?整霓虹燈個位巴打上次kickstarter都走咗數

605 回覆
2158 Like 6 Dislike
推到兩個條友仆街
成件事是咁的,Longtis係我連登ac,並借左比我designer朋友用,前因後果如下:

12月左右Designer FD整緊d霓虹燈既平面design,同左我分享件事,我覺得幾有趣,建議佢做實體應該好多人鍾意。

三月底果時知道佢DIY整左天安押同牡丹樓prototype,於是約左designer出黎食飯敍舊,順便影幾張相打卡,因為我自己都覺得過設計好靚。

四月頭designer借我連登出post後反應熱烈,Designer見到有人建議話做kickstarter,記得我有經驗先問左我意見。佢再去搵廠同報價,最後確定可以mass production。

PS 我本人無參與其中,純粹比意見。

有關先前世界議事會嘅完全係我自己責任,我會另外再同大家講返退款或出貨嘅安排,謝謝。係呢件事上面令各位支持我既backer失望,我深感抱歉。亦好內疚呢件事影響埋我既朋友。佢真係好有心想推動本土創作,為左呢個project用左好多心機同時間,希望大家以事論事,唔好遷怒埋佢。
而家又認你係lok man啦?
喂你一時一樣叫人點信你講嘅嘢啊
[url]拿拿拿 屌你老母 你有冇諗過我感受

當初我同我班朋友實牙實齒寫包單 話呢隻GAME高登出既 會高質既

二話不說即R我班朋友錢買黎支持你

由今年年頭我比佢屌老尾屌到依加年中

你又覆都冇覆過

仲話我追擊你個PAGE

你抵唔抵屌先???

我呢 依加就實追擊到你同你設計師朋友仆街嫁啦

屌你老母[/url]
呢間野真係屌佢老母,佢之前第一日開賣係連登請promoter幫手,就開左個group add哂啲promoter入去約當日9點鐘返工,仲提哂我地千祈唔好遲到。跟住大家成班中學雞咁全部未到9點都準時到到嗰間嗰個大廈,等左15-30分鐘?我都唔太記得,然後就有人打比個負責人問係邊。屌佢老母,佢係電話入面講:「吓,我未預過你地全部會準時到,本身係打算講早啲等你地唔好遲到」全部人都聽到都O哂嘴
總之最後就好似12點先開工,但人工緊係由12點開始計,咁就蝕左3個鐘比佢,真係好野
拿拿拿 屌你老母 你有冇諗過我感受

當初我同我班朋友實牙實齒寫包單 話呢隻GAME高登出既 會高質既

二話不說即R我班朋友錢買黎支持你

由今年年頭我比佢屌老尾屌到依加年中

你又覆都冇覆過

仲話我追擊你個PAGE

你抵唔抵屌先???

我呢 依加就實追擊到你同你設計師朋友仆街嫁啦

屌你老母LOK MAN LEUNG
你地都咁仲開工
成班中學雞唔敢出聲又覺得都咁遠咁早起身突登出黎就算,不過佢完左有一人送返一盒world council比大家既。
係我一直借咗個account畀designer用,等佢可以直接回復大家。

而家designer想我出嚟澄清番件事,因為我唔想影響到佢,所以我登入返post畀大家睇件事。

有關世界議事會嘅問題我會自己負責。
屌你老母 你地人品都好撚有問題喎 約人9點開工 話預人地唔會準時到?LOK MAN LEUNG 做人唔係咁做嫁屌你老母
你宜家肯拍片公開自認自己仆街仔搞個wc2走數潛水潛足幾年,仲要請promoter,要人9點返工,但12點先開始計人工,我地咪原諒你朋友囉。你一日做唔到,我地都會繼續狙擊你朋友,就係咁簡單
少年你真係太年輕,呢d撚樣咁都仲幫佢做嘢
屌你老母 依家又話唔關事係你問題
本身成單野都有問題要呃錢 cap 水
你老母有冇良心 呃鳩人 仲推落印刷到
你自己唔搵解決方法 仲block 鳩人
未比人起到咁上下都唔認
依家出哂底牌 全世界都知 無左呃人機會就上黎道個歉
你咪好撚著數?
咁撚cheap嘅
呢個post越追越有趣
有無負責人回應吓?
LOK MAN LEUNG你真係累鳩死你個設計師朋友SIU SZE HUI

我實推撚到你地仆街
越爆越多,條屎忽鬼賤種狗邊敢回應呀
睇佢個樣都知道佢係笠水狗啦
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞