[PS4]Gundam Battle Operation 2 [28] 舊型機就算來再多!也休想幹掉我!

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
寒吉非主流偏弱勢機 有啲難喎
用返4號同781啦 兩部都係廚
都係升唔上即係你實力仲未到
我見佢支槍射得快又reload快 又44射補 仲以為算突出
我兩個ac都係差唔多分
1個得支4筒
1個幾部廚機都升唔上去
寒吉支槍reload唔算快
仲要粒榴彈prepare 同 射速都慢

300 場用DS, WR 呢啲
350-400 場就一大堆妖魔鬼怪
用得慣就得
利申有時會用寒吉打柒啲斧伊
想升分反而應該諗每個cost都搵自己熟用既機
例如我傾向用支援機既
200-250: 吉剛
300-350: WR, 量雷, SC
400: 彈魔, 雷炮, SC
450: FA, Heavy Gundam

基本上呢幾部係我自己有而用落幾好用既支援
寒吉我見人玩得最勁就係熟用戰術裝甲+盾
好耐之前我350用雷炮俾寒吉近身撚狗
中距離射你十幾粒就boost埋黎格你,之後又重複,屈機動性
真既
駕駛員都好重要
我一路都覺得GM強襲依家係垃圾屎
但琴日俾隻GM強襲用鐮刀撚狗
佢啲進退捉距離好撚癲
寒吉你上前掃豆,冇急回,好大件事
你唔用前格起手俾人返既機率實高
已經當佢支機咁玩
寒吉用落都唔差 不過冇急回的確有d難攪
不過兩排彈夠射死ds

啱啱醒起應該350用781先夠惡
350既汎機陣容弱過450好多
無話佢差 偏弱勢
佢用廚機都升唔到 何況用寒吉
真係要講著數的話,去買部350cost伊改用lv2雙刀,打450或者無限場,死追支援自殺式襲擊打法
350伊改 400bd2 輕鬆封頂都得
屈機動 屈火力 衝爆對面後防基本上都贏咁濟 唔打王牌
好睇人 有啲人玩唔掂衝爆
例如我
話用寒吉果個其實係我黎
屌 D日本仔做野唔識分輕重
4筒唔小心射中佢一下 佢即刻衝過黎下格
下格自己友都睇下咩環境先啦
有啲架仔係好煩膠,就算搶頭俾隊友打到都無咩所謂,起碼殺到敵先,打得耐都會知邊啲係誤射邊啲係有心打隊友
Set定句對唔住 有d人打得投入 真係會誤會
有啲人你唔小心打到佢
佢快過你講別放在心上
又可以唔抽一星期
無新機玩其實好悶
佢又唔整啲每日免費抽

我由nt1京寶梵果次到依家都未抽過
依家至少可以10次10連 好手痕
尋晚有場成隊都打得好廢我真係忍唔住
我: 都是託大家的福
隊友: 別放在心上
我: 瞭解

當堂真係
屌 D日本仔做野唔識分輕重
4筒唔小心射中佢一下 佢即刻衝過黎下格
下格自己友都睇下咩環境先啦
有啲架仔係好煩膠,就算搶頭俾隊友打到都無咩所謂,起碼殺到敵先,打得耐都會知邊啲係誤射邊啲係有心打隊友
Set定句對唔住 有d人打得投入 真係會誤會
有啲人你唔小心打到佢
佢快過你講別放在心上

尋晚有場成隊都打得好廢我真係忍唔住
我: 都是託大家的福
隊友: 別放在心上
我: 瞭解

當堂真係

新句式誕生
駁唔刀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞