[PS4]Gundam Battle Operation 2 [28] 舊型機就算來再多!也休想幹掉我!

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
好講射擊技術 如果做到支重跪炮係咁中就好撚勁
不過都係要無比堆光槍針死先得
通常都要跟著D汎用 如果唔係下場好慘同埋佢行得算快 其實佢唔差架
有5號真係唔同講法 西米露真係要放入雪櫃
十幾萬DP唔知拎黎買乜 係咪要清哂成個商店
買晒佢以後可以瘋狂儲卷
之後冇錢改機
幾時肯出先得
不過是但啦
計返上集 都係近中遠各多3格 唔大影響
可以插好多野
我覺得對大機唔大影響
本身都差唔多插哂8件
細機多9格差好多
好多少遠格嘅射機 遠一多3格都已經高左射補
上集改到9格咁多咩
唔係加埋改三格?唔記得左
用西米最驚真係妖精同五號機
但如果妖精比人發現先佢搏命走 其實都好難追
當然點都好過追6號
西米露好耐無用,之前當佢支援練習機咁用,練熟定點開鏡狙>命中>收鏡換武>開鏡再狙,因為西米露定點仲防硬直好易上手,之後玩其他遠距離支援都可以走位中順暢做哂以上攻擊動作。當然都有神人係玩走位西米露.....
而家真係少見左 無限支主要都係FA 雷炮 6號
不過西米露係咪可以試下瘋狂谷光防做下肉盾?幫隊友吸走4號條beam之類
上哂血上哂防,改部西米露做鮮色,企係當眼位做坦

屌你老母 我3殺做ace 然後後面3分鐘比隊友搶到得一個頭
連續兩次有斷腳+殘血敵機都有隊友同我一齊掃頭炮 掃乜撚嘢呀
都唔知幾耐無試過爛地壓到對面出唔到巷仔係可以輸
我試過壓到入對面基地都輸返轉頭
巴打部機同我撞色
以前見西米露會辛苦好多
通常都係得我用援機射下佢 其他隊友任佢魚肉 或者我比佢屈射程
有bd2 已經係另一個世界
依家又4 號又5 號 做坦都唔會好長命
我啲機全部統一白底藍邊隻隻都係咁
試過同你個情況岩岩調轉,部部敵機都淨翻小小血,留俾ace收頭,點知部ace一翻生龜係後面玩光砲唔上前豆,敵機就企哂係樓後面,啲隊友殺又唔係,唔殺又唔係最慘睇住敵ace條血仲愈來愈長
其實做坦同自爆無分別
有冇人試過G4一炮打埋去扣唔扣到一半
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞