[PS4]Gundam Battle Operation 2 [28] 舊型機就算來再多!也休想幹掉我!

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
Btw 其實依家已經唔係好興下下都埋身格
G5啲武裝出到咁都仲要上最前線打其實自己攞黎衰
留意返佢個Type係突擊 唔係指一定係格鬥向
利申唔抽呢個pool
g4 g5支光槍唔知點解特别高傷 d
最佳打法就中後槍用格靈同光槍射對面支
對面突機埋身搞自己支機咪手beam 射停再斬
NT1 射補基數25 得6格遠 插到盡得34
突擊 呢個type係用黎猜包剪揼啫
G4我插射4+2有50
仲夠位插OH 1+2
突機上前同汎鬥,我覺得只有依改先有壓迫感
G2 高達用鐳射步槍
400距
55 OH
G4 G5 超絕鐳射步槍
400 距
55 OH
留卷買機無買4
等落DP
Feel到會十萬DP
汎機見伊改先發光
依家既火力依改3下死真係唔多掂
我個4係貨櫃出
多左超绝同多2百幾攻
G4 計埋49射補一槍 2,682
NT1 計埋34射補一槍 1,273

G4開一槍要2秒CD再射,NT1連射最少三槍(無機唔肯定)
都唔識點計條數囉
BD2都得,照斬
負皮是我俾的
玩依改 d 人爆 seed ,然後匆上前格,我見好多俾依改秒完,跟住依改又被人極速秒左,純換血行為,冇咩著數
bd2格唔夠依改高傷,好難秒到人
之前出左個迅渣指突機,超级伏,個格係雙斧頭匆前再慢跳起身格,又唔可以連下格(因為會跳過龍),伏到 hihi
嗰次我都抽中
仲要無支專用光槍

次次廢產都有我份
我都抽中重覆左2次

好難用,格好伏

有無限 boost 但好似得10秒,用完自動仆街,完全唔識點先用得合時
招Over Boost一係用黎走路,一係就狂三角搏反擊
摶唔到就 88,
成場走佬又係唔掂,佢招格係連唔到,下格慢到 pk,到而家我未見過人用,必伏
Over boost係用嚟燃燒生命最後嘅光輝
斬多件先死
突機9成都係玩換血,突襲,
其實有冇話咩機打某個cost特別著數?
依家主力用4號同原型機係2000-2050分上落左成個禮拜都突破唔到
好想算到a rank

依家試緊寒吉拎住支2lv槍打300會唔會著數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞