[4月埼玉] ONE PUNCH MAN 一拳超人 第二季

1001 回覆
59 Like 20 Dislike
佢個妹仲勁
餓狼feel到唔對路下意識停手離開
真係麻麻,而家係整個業界bd 都收皮先顯得萬零好高所以家下啲動畫收入比較睇賣版權同周邊收入,有時會見到賣得幾百隻bd都可以續下季
咪理個連登風紀啦
講咁多廢話咪又係自私唔比人講其他野
咁想人討論劇情咪自己帶起討論囉
喺到玩資格論
一入打鬥即刻唔畫背景
今集係抵屌喎
唔拎上季比 就咁拎前幾集比已經失色
劇情又趕趕地 打鬥又老西飛
原來屌人要攞正牌
發洩情緒姐 唔洗咁樣下
反省下好無
Jc staff 果然無令我失望
水準一直無變過
屌好似睇緊漫畫加配音咁
唔好打頭笑左 仲比人噓
講真好多人都追緊漫畫連載而家動畫只係變返彩色出一次有乜鳩劇情好討論
漫畫細節細靚得多
分鏡d真係照抄
但劣化左
連音效都亂嚟
依點我真係接受唔到
頭四集都算 , 勉強收貨 , 第五集真係睇到崩潰了
on9
你可以唔接套動畫嚟做
接咗就唔該做好佢
依家你充大頭鬼接咗黎嚟做又做到成嚿屎一日
唔屌你屌邊個?
屌你老母
你放心都得
一定鳩整
如果要討論劇情做乜唔去漫畫post要入黎動畫post原創動畫都仲話有劇情討論呀JC而家連分鏡都跟足漫畫咁濟佢直情想張漫畫上完色加聲就播咁,有咩劇情好討論呢請問? 唔通我同你係度9up估下邊個大會冠軍咩一陣你又話我劇透你呀
而家D人真係痴撚線
大家都想睇自己鍾意既作品動畫化會整得好D靚D
但結果畀JC整左舊屎出黎
大家嬲到屌晒鬼好正常喎

點解頁頁都有人屌?
因為大家睇完覺得好有問題覺得燥燥地咪屌囉
每一集都崩就自然每一集都有人會入黎屌
上討論區發洩下都唔畀?咁你不如出返去啦,呢度唔適合你
如果套野係冇問題的話你以為入到黎見到其他人屌 我就會一齊屌架?

而家好多製作公司都會上討論區/twitter睇下D觀眾留言覺得有咩問題然後諗點樣改善之類
(雖然應該唔會睇講中文既討論區啦下)
屌唔一定係冇用,如果你識去twitter用日文屌的話,製作公司都有機會會見到
(雖然我唔覺得JCSTAFF班友睇完之後會有D咩改善啦下)
餓狼無停手
個啊妹應該打撚死佢
One 太耐冇畫原作

如果照第一季嘅速度畫村田而家應該冇曬貨仔出

唯有焗住比戲份啲配角
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞