[4月埼玉] ONE PUNCH MAN 一拳超人 第二季

1001 回覆
59 Like 20 Dislike

打波羅斯叫認真
補返一句
認真左一兩下
認唔認真都可以打死怪人
點解一定要認真
老師都講過佢就係變得太勁,所以先想同高手過招,但就算hea打佢都可以秒殺對方
睇一拳不嬲都係睇配角,睇佢地打生打死,睇佢地成長
睇主角既話唔駛估都知結果係點啦
其實你自己唔識睇漫畫架咩 呢度講又話漫畫撚劇透 你呢度打幾十字都夠你睇一話啦
琦玉主線係同吹雪龍卷談情說愛
係成套都係一直無限LOOP 所以快d 棄啦
同埋jc 接左黎做之後已經唔再係打鬥動畫只係會自動轉頁既彩色漫畫
打鬥漫係咁架啦,咪不停loop係咁打打打,設定老師係最強一早講左,要睇既都係其他配角同怪人點樣將個劇情推到最高峰再由老師收尾。冇錯呀,係loop,好多打鬥漫都係loop,但好唔好睇令一回事。我就覺得唔算拖啦劇情,套野多配角,前期又少發揮,睇落各有特色,講多d了解下仲正。
動畫真係唔掂喎
唔係打鬥問題
都無話d樣奇奇怪怪
漫畫睇到149又要等
One版啲畫風真係搞唔掂 追唔落
劇情搭救
成日重睇又重睇
one版 靚版 動畫
基本都睇咗劇情3次
三樣野黎
One同村田同動畫劇情明顯唔同
重製睇村田痴撚線功力同新劇情
動畫(第一季)係睇配音同bgm仲有特效,(第二季)係睇識郁既ppt
雖然有D位唔合格
但都好過PV好多 唔知點解要整個咁柒既PV出黎
根本連地鼠爬果下都流暢過人
用第一季比冇意思
比返madhouse做 一樣做唔返
咪on9啦你
madhouse打盡人情牌去畫
第二季好難咁做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞