[4月埼玉] ONE PUNCH MAN 一拳超人 第二季

1001 回覆
59 Like 20 Dislike
唔係話下季都係jc 咩
唔記得邊度睇唔係當我鳩up
睇靈能好正喎
屌你,呢啲唔叫評論,叫劇透啦on9仔,講哂比你聽又點?你真係有興趣嘅啲人話一句好睇你都睇啦,屌你老母on9仔
屌你老尾真係好撚柒煩,收皮啦
今日冇第5集?
Show Blocked User - 斜槓青年
你講啲野係on9丫麻,開親啲post問邊套好睇,都唔撚知係咪個個話好睇嘅你都睇撚哂,叫你自己去睇幾話好睇咪繼續睇唔好睇咪算囉,又唔洗錢,唔識憑自己感覺?喺度講咁撚柒多野,你啲時間好撚寶貴?用咗佢睇完唔好睇會蝕忽肉?

而家答你係呀,好拖劇情,主角屈機,次次出黎就埋怪人單,可以唔洗睇
今晚冇?
當然有,而且打鬥個part又係幾差下JC 終於返返佢嘅水平
搵極都搵唔到
12:35 先生放完
2:05 台灣正版中字
唔知點換台灣區睇就等人 2:30分後搬運台灣中字去其他動畫網站
果時係個監制打人情牌去成埋畫師60人左右,依果個監制今年走左去做巨人
巨人係Wit studio,出哂名多經費
請左80年代初手畫班人 3巨頭,結果成堆畫師自薦加入學野差唔多60人
有個我記得畫爆炸場面好出名跟本成 team係制作緊電影
悶到
自薦又唔一定唔收錢既,不過可能會收順d / 做得比人工多囉,當時一拳一期都係呢個情況,係靠人情牌同熱情,的確唔係話重現就重現到
不過我只係覺得二期有d位係唔關經費事都做得麻麻,唔講作畫嗰d咁明顯既問題,而係故事節奏同構成都有d怪怪地,文戲時快時慢有少少違和感,同埋有少少趕劇情既感覺
不過趕都係好事,放長黎做即係打鬥要detail d ,即係要放大自己弱點,的確係不智
屌,今集完撚全冇推進
不如cut撚咗武術大會啦,根本哂時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞