[I/A] King's Raid #194 等到佛誕都未有消費活動

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
召集台服巴打打CR

1000碎
召集台服巴打打CR HELL
玩咗兩個月終於開始明少少自己玩緊乜
不過我又有問題喇,關於啲裝
首先係關於熔岩裝其實係咪除非啲技必定爆擊或者之外
屌未打完唔小心撳到
關於熔岩裝其實係咪除非著緊嗰隻DPS本身啲主力技必定爆擊所以唔洗衝爆擊率或者係好似蘿莉奶咁啲BUFF嘅BASE係爆擊傷害喱類角色之外
對於啲唔依賴黑龍裝回魔嘅角色(特別係DPS)嚟講火龍同熔岩裝係咪差距唔大
啲套效本身都同兩條屬性差唔多,其實火龍易刷咁多,喺夠爆擊率之下刷中多兩條爆傷嘅話隨時連刷8-26都慳返?
另外就係關於魔王軍裝,其實係咪得啲Support要著?即係好似蛋妹咁我成日覺得佢好似一夠2000攻速就所有嘢都冇所謂咁,專武又唔特別要咁
有冇咩我諗錯咗
Long Time No See
暴擊呢樣野係會多出黎既,而暴傷就多多都唔區,特別係PVE。而PVP黎講其實依家熔岩裝基本都比壓制裝取代左。所以如果唔係追求究極蘿莉奶熔岩都係可以無視,因為要刷佢實在太麻煩。
魔王裝你當係Bonus啦,一黎加得唔算多,二黎又難刷。
Miku巴
冇,因為頭先公會啲人講起張T7 4屬自選
有個新仔話想跟人哋熔岩團,有個老屎忽叫佢揀火龍裝慳返時間刷熔岩
但原來條友好似係想刷俾賽利亞,所以好似都唔洗爆擊
咁講開蘿莉幼,魔王軍套效直接加隊友13%爆傷,如果蘿莉奶著熔岩裝個套效46%都只係相對多咗6.9%爆傷加落去人哋到咋喎,好似夠魔王軍13%多喎
定事實上蘿莉奶本身都有啲輸出唔止剩係buff人哋有用,綜合起嚟都係熔岩套效益最大
嘩喱隻game啲數據真係好多
蘿莉係單體強化英,簡單黎講你只要谷爆佢爆傷就得。當然有D高D專大佬會升下暴擊善用埋個爆傷。
至於魔王裝就算要用都唔係用係蘿莉到,而係用係其他英到,例如坦職。
所以先話佢實容性唔高,一黎加得少,二黎難刷,三黎基本得8人隊有用,同埋最多都係一套起兩套止。
原來係咁
咁我唔打算特登去刷熔岩了
因為我早排死好命打到幾件多爆傷嘅火龍裝
如果跟著落嚟計埋隊友俾嗰啲爆擊啱啱好夠95到100咁上下我就可以擺心機去其他人到
魔王軍點會加得唔算多
一套先+13% 唔算多啦
腸巴求carry CR
打咩Lv?
而家打緊normal, 過埋再叫u
過左就邀我
我帶咩
邀左我睇下你有咩先
邀我正身 肉腸
咁6隻人呢
點會唔多
食膠啦
唔該哂腸巴carry
熔岩裝難刷咁多同埋好似無啲自選券?
龍裝都話可以每星期換4張2選屬既券
T8 2屬自選可以揀lava套
今個禮拜PVP痴撚左線
輸到得60%勝率
肉腸仔 我有fd搵人打hell 你隻光法要唔要出黎幫拖
可以,邀我
聽佢哋講就係用每週嗰4張T8兩屬自選搏到有第3個有用嘅屬先去刷8章拎材料升而唔係就咁刷搏佢直接出件3屬
剩係諗都覺得痛苦,我都係死返去打我嘅火龍算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞