[I/A] King's Raid #194 等到佛誕都未有消費活動

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
有咁多體先得架
12000 支體水都唔夠玩
12000支刷哂都有幾十把ruw
大家有無新GAME介紹
可能以前淨係check pvp 今次check埋pve所以咁多人死
台服係一直冇捉過
咁算好少喎 asia兩個月加埋都多過tw
大家好~我是小雅

這次新增了新的英雄尤利婭,小雅特別幫大家爭取到福利,只要針對本篇尤利婭影片進行公開分享、按讚、回報、留言就可以獲得超值好禮喔,詳細活動時間和內容如下,大家趕快參加A好康吧^^

活動回報區:https://forms.gle/nNe7s2DXFV2QS99R9

活動時間:5/10(五) ~ 5/22(三)

活動內容:
1. 按讚加入King's Raid - TW -粉絲團
2. 於活動期間內,按讚並公開分享本篇尤利婭介紹影片。
3. 分享完後請於5/22(三)前至回報區進行回報,留下FB暱稱、角色暱稱、ID、伺服器。
4. 最後於本篇PO文下方留言即完成參加(留言內容不限,但請勿攻擊或謾罵,違者將取消參加資格)。
5. 完成後將可以獲得分享禮包。
6. 尤利婭介紹影片按讚數達到指定目標將可以全伺服器玩家再額外獲得按讚目標獎勵。
範例:若尤利婭影片按讚數於活動結束時達到2,000讚,則全服可以同時獲得1,000讚、2,000讚獎勵。
7. 獎勵將於5/30(四)統一發送。
8. 本活動限TW, HK , MO伺服器玩家參加

活動獎勵:

按讚目標獎勵:
1,000 讚:神秘晶元*50
2,000 讚:專屬武器碎片*20
3,000 讚:紅寶石*300

=========================================
Android下載:https://goo.gl/9Pxyfh
iOS下載:https://goo.gl/h2eN4j

#王之逆襲 #KingsRaid #Vespa #RPG #韓系 #日系 #改版 #尤利婭 #Yuria

D獎勵狗都唔屌
黃豆
新女角完全無人討論 入左後宮就算~
有1700支體水諗緊all唔all in
個人覺得3d模型整得唔靚
次次更新都有柒野出現
卡撚到仆街,換件裝都要重新Log in
未5星uw討論唔到
睇落做唔到main dealer
不過增傷好似幾多下
好低傷
得4星專武既光法 係咪可以放棄打噩夢活動 打剩4億幾血 打困難都係岩岩好夠鐘先殺得死
刷困難啦咁
光法打單體真係好勉強
除咗光法仲有無其他英有3-4星專
如果無,其實4星光法都得,但另外嗰3隻你用咩或者你依家全部英有邊幾隻
啱先打到剩1000萬血
然後發現自己無戴 +30%攻(好似係)嗰個皇冠 試下再打多幾次先
我係用4*光法 同珍,蘿奶,蛋妹 都係0星專武
其實刷呢個活動cp值算唔算高 我其實都算係半個新手 會唔會刷龍刷裝會好啲
記得上次個活動先用100體力 今次要150
得1隻4星光法

岩岩好
暫時打3場 得1場過到
嗰一場仲要係0秒之後 打多4-5秒左右先殺到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞