[I/A] King's Raid #194 等到佛誕都未有消費活動

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
基本淨要秒回+暴傷,或者塞一兩條暴擊。
但WB 男盾有用? 我仲以為佢只係打龍有用
無人用先擺佢上去姐
都叫有少少增傷,S1UT、S2、UW。
物隊啲輔助真係好似無魔隊咁多
其實差唔多 蘿奶 琴女 商店 WB1 2都放得
跟住物隊都未計烏人 P姐 毒奶 貓弓呢堆物攻角
分分鐘WB2輔助仲多元化 利申唔識9UP下
琴女唔係已死咩
鳥姐其實都好似OK, 上面巴打點解唔用既?

下個禮拜新英
魔法弓手

特別副本,係合隨機專武劵。
5星琴未死
得0星專懶用
增傷應該都好過男盾?
GM回咗信
2019/05/01 21:23 使用了物品【特殊道具召喚 10次】,獲得了11項物品【上古帥氣長槍(風)*1、古代熔岩魔像魔力砲*1、上古精靈魔法手套(枯竭)*1、無限晶元*50、上古獵魔步槍(枯竭)、傳說火焰玫瑰的庇護、古代火山心臟、上古騎士的長矛(月光)、空的經驗燒瓶: 最高級*20、精煉製成的魔力石*1、神速的黑暗皮革披風*1】

因此依照上述的歷程記錄顯示,您於使用【特殊道具召喚 10次】之後,是確實有正常的獲得所召喚的 11項物品的,
還請您可以參考上述的說明,來幫助您回想及確認。

即係抽屎但喱堆屎都冇出現過喺我背包, 因為我抽完嗰3個單抽之外清過背包, 冇垃圾剩
Login返嚟之後個背包都係咁乾淨,不過冇專武專寶就話知佢算
丟水溝
有冇巴打知fb 被lock 可以send 去邊度解鎖?
佢係咁要我上傳本人相片 upload 完都係error
試咗1粒鐘終於過到CR Hell

9星DPS + 8星DPS 全公會裝
面板13萬M Def Rephy
5星Shea
面板400% Crit Dmg Lavril
面板19萬M Def Jane
2* Whip
3* 王冠

Ve$pa個腦真心裝屎
起碼過到
Chase UW 2*上3*用左6把0星仲未得睇黎上3星都要100先得
最後用左8把 痴撚線
想問一下佢突破點邊幾招好啲

Dps係物攻既話就將S1光轉做S4光
t5光唔洗用? 見佢好似有加20%暴傷
S1L S2D S3L S4L T5D 基本上都係必點
我都見過有人TP90唔點第一行 點T5L 不過就唔太建議
上面個巴打話物攻就S1光轉S4光 咁我魔法隊係咪唔一定要S4光?
咁如果我食一個+5TP 換走第1行既+30%攻 然後去點s4光/s5光 會唔會better?
因為呢隻係九章6人/8人隊先用
所以有埋May姐就已經夠穿透,我魔隊先唔點S4光
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞