[I/A] King's Raid #194 等到佛誕都未有消費活動

1001 回覆
2 Like 1 Dislike

臨熜之前得喱個畫面
好似白撞但真係得咁樣
唯有照俾佢睇下可以點
忍唔到手,11張卷出1件ut、6件面具,多撚謝
點到試吓啦,拎返張10抽卷抽面具都好
而家唔係好知方向唔知要練咩好 單挑黑龍8隻角色 大約係點分配 2坦2DPS 2SUP 2補師?
send咗, 如果有咩回覆會上水講下
男盾龍奶基本必備
淨低6個位擺一DPS、1CC/2DPS
淨底4個位擺輔助
唔知巴打想打咩level黑龍, 新手充下大頭鬼講下自己
我自己單刷T8-1黑龍就差唔多如你所講咁上下, 或者話偏向得1隻DPS因為我個陣好頹下
我兩坦係: 珍, 光盾
DPS: 光法, 樹法(其實只係為咗CC算係SUPPORT,但都當半隻DPS啦)
SUP: 蛋妹, 紅綠燈
補師: 女主, 龍女
不過我唔係刷得好穩好穩嗰種, 有時樹法S3打唔死啲細龍會推到成隊向前行幾步
隻黑龍一落地冇盾就踩撚死晒班女十場可能會衰一兩場咁

等睇其他真高手教你
我而家用 龍弟 珍 冰法 光法 龍女 梅伊 +2隻求其放既都算單挑到T8 2階
個拉薇兒(好似係呢個名) 而家係咪話幾勁又適合放魔法隊
我打T8 2階 不過有時都會炒車 其實係想練多幾隻但有啲角色好似勁但我又無咩愛 所以猶豫緊
哎屌
柒到想搵隆捐添

我係咁打,蘿莉係勁,不過套裝要特別整,最好全部都係暴傷,我呢隻得11條
交流下點會柒長知識了
遲啲研究下呢隻先 雖然真係無咩愛
9章全通但呢關連困難都打唔贏
屌差6滴好感度
著魔王裝頂4條

請問可以換咩英加高傷?
我用伽司/金盾/男盾/矮人/白盾/毒奶/廚娘/旗奶
都可以打到400b,伽司11億左右DPS。
你伽司幾星?
2星, 不過可以升3星
咁升左5星先再講
一黎就咁高要求我見大奶, 蛋妹同貓弓應該可以換一換
伽司本來就極度食專
想低星黎打下練隻龍妹重好

咁樣3星龍妹都有過5億DPS。
伽司同龍妹個陣差咁遠既? 但龍妹應該無伽司咁泛用?
我依家換到8把專, 等我試下升星, UT駛唔駛話幾星?
因為龍妹係正身,無乜物隊輔助
伽司係分身,起手物隊。
UT都係愈高星愈好,我分身伽司5星UW3星S2UT。
聽講龍妹個詞綴都幾特別下?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞