【全部同我躝!】國際米蘭球迷討論區27

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
喊出來
波叔拉傷大腿
好可能要傷3個星期
將會缺席對羅馬同蛆嘅比賽

LM同DVJ都開始返訓練
今個星期應該出到
無B77可以盡情出晒兩個契仔,無交嗌
對蛆返正都會比人黑,無所謂啦,對羅馬無得出傷啲
對祖預左輸
對羅馬生死戰
無波叔好傷
唔想再睇v8打波叔個位
寧願尼恩打落一格
不過光頭唔會咁做
4大契仔全部召喚
4大契仔陣 已經輸左9成 好似正選出齊無羸過
jm:
仲有廢老既
不過得60分鐘體力
就當光頭一定要繼續用死尼恩攻中
咁後面唔該valero同mario輪住用
隔離位用番g5殺波
v8後備
咁低要求都做唔到就食屎啦
Antonio Candreva: Footballer helps tuna-and-crackers lunch girl

Inter Milan football star Antonio Candreva has stepped in to pay school meal fees for a girl from a poor immigrant family who was given tuna and crackers instead of the normal lunch.

Italian media say the girl burst into tears when she was given the reduced lunch, at a primary school near Verona.

"I'm ready to help the parents pay the canteen," Candreva told the mayor of Minerbe, 35km (22 miles) from Verona.

A political row erupted, as the mayor is in the anti-immigration League.

The League's most prominent politician is Interior Minister Matteo Salvini, in a populist coalition government with anti-establishment Five Star.

Minerbe's Mayor Andrea Girardi said the girl's reduced meal of tuna and crackers was simply a gesture of "correctness towards the families who pay the [canteen] fee regularly".

The centre-left Democratic Party (PD) accused the authorities of "a discriminatory choice".

Reports say other children ate pasta and a second dish, while the girl just had tinned tuna and crackers.
傳緊Pioli辭費倫主帥
慈善鳩斬球王
佢鳩斬,但係宅心仁厚。

佢鳩扭,但係受萬人景仰。
廢老如果係後生當打就好
上場佢入到黎真係hold得住條中場
呢隊波,只有正常狀態既波叔同廢老可以控制中場節奏,可惜一個成日發脾氣,一個成日冇氣,所以大家繼續捱V8
飛機仔又教返費倫
琴晚簡些路球助攻好有球味
無買佢真係走寶
仲要忍受d33
V8啲波底隨時衰過G5
多跑動但防守垃圾
但係又成日行狗屎運執到幾粒
多跑動係迷
佢好似周圍走但可以完全隱形
唯一出現就係俾人失誤個下
馬干之後最勁係佢啦,佢上季尾同拉芬拿係打得好好
怪高層傾埋d垃圾deal返黎
巴打放心 事實係係咪都要忍佢
就算買斷左就轉打左閘
唉,早一年甩ffp成件事都唔同晒
不過佢呢啲醒目仔就算上年買到都唔方留得耐,睇佢當時既態度就知
Cancel佬係,個心唔會留得耐
拉芬拿就真心愛國米嘅,不過真係太易傷,買到都唔知開唔開心好,當然,點都好過要食V8嘅...
佢個種要上一上腳先嘅踢法令佢好易傷
但而家國米真係差一個技術細膩有能力帶出重圍嘅球員
P16係帶到出黎
不過交唔到波啫
希望今年會買到啲好嘢啦
P44走咗點都要買隻左翼,右邊靠P16都唔係長遠solution,佢真係要練下出波and 射門。
基達我覺得有90%會彈鐘,要買啲有質數嘅唔易。
閘就更難,因為國米覺得D33唔差,只要搵/借個平嘅替補就夠,C21又係100%彈鐘,下年又要睇D33...
翼而家傳緊Malcom, Bergwijn & de Paul,最後唔知有無一個中...
其實尋晚個球
佢又無人mark任斬
囚朗又無人mark任頂

不過佢波底好係事實
佢控球比國米任何球員高一班
比I9高九班左右
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞