【全部同我躝!】國際米蘭球迷討論區27

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
我地都係
而家國米都係差4分
仲有一場要打拿仔
仲有烏雞同安玻里爭護級
一個唔該柒一場就係咁先
一切盡在光頭掌握!
我地柒,爭四隊會一齊柒

搞搞下拉素同隔離都跌出霸氣盃區域,但出戰歐洲點都好過拖連奴掛,兩隊都要爭氣
G持光頭暗黑兵法
對面隊可能笑到無力踢
又然
rano續約至2021
真藍黑rano 唔要正選同人工不變都留低

態度一流
如果唔打3後佢基本上得個坐字
不過尊重佢選擇
呢d先叫做愛國米
對napoli輸硬
對其他所謂弱旅又肯定甩轆
等踢歐霸
除咗Chievo其他都護級
烏雞剛剛輸俾真藍黑
下場我地作客
今翅仆街鳥
基爾禾話就話降硬
但係咁先仲驚
拿仔: 本身強
烏雞/安玻里: 要搶分護級戰意一流
基爾和: 篤定降班放開黎打可能偷到雞
最後一場都贏唔到
連歐霸都無得踢
炒光頭
但掉返轉咁講
作為一隊前列球隊如果連排尾4個幾隊都贏唔到真係唔抵可憐
依家好似話光頭下年繼續,唔知係無錢炒
定驚佢最後幾場玩野先咁講
國際米蘭CEO馬洛達近日接受了採訪,確認主帥史柏尼迪將會留任。

「我已經選好下賽季的主帥了嗎?是的,他就是史柏尼迪。他與國米有合同,我們對此都很高興。」馬洛達如是說道。

國米目前在積分榜上排在第3位,聯賽前四的爭奪主動權掌握在自己手中。

光頭佬:上季第4,今季第3係一大進步,下季繼續沿用4大主力球員
我就咁睇如果真係唔換理由有幾個
1.蘇寧滿意球隊現況(長期保持頭4穩定性,有冇冠係其次)
換領隊代表要推倒過往2年建立既體系重新鋪排, 用干地做例子(頭一年拎 冠但第二年即刻跌出頭4)呢種起伏唔係蘇寧既管理方向
2.市面上人選太少,基本上得干地同摩佬係似樣.其餘森多既詹保羅同普捷天奴都係流料居多
3.人工問題, 唔理你換邊個炒光頭個到已經要25m.加埋新領隊人工唔會少過光頭,基本上50-60m支出係走唔甩.高層角度黎諗與其用咁大筆錢去睹1個人不如去提升球隊陣容更為合理

雖然都冇諗過隊波衝冠,不過如果干地去羅馬or隔離街頭4條路只會更難行
佢有冇諗過仲有第3只係因為隔離羅馬拉素一齊柒
隔離唔柒
我地上半季已經喺降班旋渦啦
件光頭佬仲會喺度?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞