【全部同我躝!】國際米蘭球迷討論區27

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
其實3後用黎打聯賽或者間唔中做戰術輪換係幾好
但用黎打歐戰基本上係食屎
睇返近十幾年歐冠冠軍都唔會用3後做主打陣
所以干地歐戰個戰績都係廢
所以3後真係唔啱我哋
成對翼衛要換
3中堅無問題,但係替補
有 之前唔記得邊場個球証係隔離fans
只係記得由3分吹到變1分 之後停佢2個月吹
唔記得係咪費倫果場
而家傳緊國米繼續信任光頭 之後果2年
前提係干地接受唔超過10m既年薪
如果仲要對多2年 國米會點死法
講到尾都係錢既問題
咁早續光頭而家就算唔係干地搵第二個條數都唔少得過40-50m
keep住光頭又死唔去既不過咪過山車咁拎過頭4比你
大陸佬講過話幾年內要爭冠但睇得出佢又唔想突然拎咁大筆錢出黎,唯有係睇佢地有冇決心
Don’t worry. Must change no matter what
點會搵新CEO返嚟唔換領隊
分組賽2隊都有機會入決賽
光頭又贏
搞掂意甲先諗歐冠啦
如果轉3後2年內有意甲
咁歐戰差啲(當16強出局)都可接受
法蘭克都4強
#Inter have started talks with Manchester City for Danilo. He’s the main target as right back for next season, the first bid will be made soon. 🔵 #MCFC #transfers

擔泥。。。。
The former Porto defender has already expressed willing press to join the Italian club, they are willing to offer between €20 and €22 million, while the Citizens value him at €30 million- the gap between the offer and demand could be bridged rather easily brining a positive conclusion to the negotiation.
西甲都踢唔掂咁都值22m
先講講光頭唔用cedric
連管理層都想做水魚
即係永續d33
如果想幫D33搵替補,C21又平又有得試鐘,唔好咩?
如果想搵人做正選,就正正經經搵啦,又貪平做水魚,真係戇撚鳩
波叔幾時先好番出得?
我見今晚場波大名單無佢份
應該要抖埋對蛆個場
比波叔抖下啦
佢真係由上季直踩到依家
#我撐擔泥佬
新馬干
死極 都唔會差過D33排
啲爭4對手真係一齊柒光頭風水陣真係犀利
買意甲穿曬和
應該可以夠首期
隔離街率先柒了!
光頭:一切都係我計算之內!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞