【全部同我躝!】國際米蘭球迷討論區27

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
比人追返球,好柒
漢丹係咪恰緊眼瞓
隊波無腳好波,都唔知點解可以入到兩球
終於肯基達換P44
終於換比列錫,連鏡頭都冇乜影過佢
補5分鐘咁多
契仔域仙奴入波
無VAR睇,唔知有無越位,不過計咗
無越喎,原來差好多添
三大契仔救光頭,D33都有助攻,交足貨
終於完場,好眼瞓
今場4大契仔有入球有助攻
光頭實以為好掂
最近嗰次印象係對羅馬
今場羸完下場對羅馬佢實照出4大契仔
下場中場混戰睇下邊隊無咁柒就贏
P44上半季都比人感覺雖然你狀態差但係態度好肯勤力跑動彌補
但到下半季中段開始無心無力,可有可無咁,見親艾沙莫亞比波佢就知佢一定回後,個人拎完波都無諗住轉身對向龍門方向,連嘗試突破都懶得做
普列可唔可以爭氣啲,好中意呢個球員,持球成日可以制造好多威脅,但啲比波同把握力真係令人嘔血,真係難怪成季正選都仲係得4球4助。

如果樣樣有就唔係呢個價啦
真藍黑失分恩玻里個龍上晒身
近期轉會傳聞啲名打飛機打到連艾歷臣都想J
賣既個班又自己攪到賣唔到價,下年最後又唔知搵班咩人番黎
搵咩人都假,最緊要換左光頭先
不過而家吹緊風話傾唔掂干地就keep光頭
依家領先A米4分羅馬5分,A米剩餘對手弱又有球證幫忙,入4強應該冇問題了;
羅馬之後只要對半力祖記及中下遊,最強都係卡利同薩斯,估計失2-3分;
真藍黑要對拿玻里、祖記、拉素及薩斯索羅,不過拿及祖一週兩賽一定有影響,估計失五至六分以上;
國米對祖記及拿仔時,對手很可能不用一週二賽了,呢6分好難拿,但都希望有1分落袋,再加有可能和一場,所以估計失8分;
如以此估計,最後分數國米跟羅馬應該好接近了,上半季兩隊又打和,有可能計對賽成績,週日這場波真係決勝關鍵呀
我就咁諗 國米打祖個時我估祖都已經拎左冠 應該出啲後備同新人踢 同埋要留力歐聯(前題係出到線)
有機會偷到雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞