曾俊華公布政綱:盡力推行23條立法 沒有理由繼續拖延

354 回覆
13 Like 192 Dislike
胡官都係講姐,你點知佢真係做

兜囉
政綱都未出就捐錢捐唔切
四舊屎
你冇份揀有份食
仲要比錢掙住食

支持薯片
一齊用人仔,要死一齊死

支持薯片
一齊用人仔,要死一齊死

嘩diu...睇漏左
佢唔係諗住將外匯儲備買人仔嘛
支唔支持都冇得我地揀架啦 有咩炒唔炒車
講真 其他如果只係講法律ge 我覺得廿三條係好正常
西方國家都有類似ge法例啦 點都唔會支持國民出賣國家ge
但係香港人對廿三條不安 其實係對中國政府不安ge 延伸
而家未有廿三條都有港人被捉去中國 立左法仲得了ge
要講憲制責任 我夠可以話你中國無守基本法啦
支唔支持都冇得我地揀架啦 有咩炒唔炒車

大把黃絲J曾俊華
你唔係又洗咩對號入座
識睇一定睇留言

公佈左政綱話明唔立既有無

冇,所以呢個根本唔係選舉。

想搵個撐都無得撐,安心食花生睇大龍鳳

唔使分咁細
根本都係中共既後宮
而家唯一可以做就係開地圖炮diu柒晒佢地
diu到佢民望有咁低得咁低
做到特首都要係跛腳鴨

等你23條立法丫拿

Exactly,成班係都要搵個人支持下,覺得自己好似真係盡緊公民責任去投票咁

所以咪要推晒四條友入閘囉
入晒去隨時冇人夠600票流選

流選會點

威望低
習種7月來香港冇特首宣誓, 所有共狗俾人屌
我懷疑中共依家推林病呢隻狗出嚟,目的係吸仇恨,之後3月尾再命令900票全投曾俊華,落想港豬歡天喜地以為再解放,喺蜜月期一次過搞曬23條,網絡23條,國民教育
無人care人民幣做香港儲備結算呢件事???

點會唔care,呢點可以確定原來曾俊華先係最evil

果然細節先係魔鬼

係既話就係最evil

但原文係做結算, 推廣人地用, 香港哩幾年政府條line一路係咁

推廣人民幣作為儲備和結算貨幣
人民幣已經成為全球五大流通貨幣之一,更在去年 10 月正式納入國際貨幣基
金(IMF)特別提款權(SDR)。人民幣作為儲備和結算貨幣,有利貿易兩方
減低匯率風險。作為國家「十三五」規劃指定的全球離岸人民幣業務樞紐,
香港有能力也有責任推動這方面的工作。
港豬
識睇一定睇留言

我早就講唔可以支持任何一個

我會撐林鄭
希望佢可以接689班令班港豬清醒啲

有得你揀?
好恐怖,而家開始話23條無問題,做好細節位就得

所以一國兩制係掂

全城已自動洗腦#yo#lm
識睇一定睇留言

柒咗仲要兜
依家一係淋病,一係薯片;一係食狗屎,一係食人屎。做得港豬只可以受
炒哂車

果然細節先係魔鬼

係既話就係最evil

但原文係做結算, 推廣人地用, 香港哩幾年政府條line一路係咁

人民幣已經成為全球五大流通貨幣之一,更在去年 10 月正式納入國際貨幣基
金(IMF)特別提款權(SDR)。人民幣作為儲備和結算貨幣,有利貿易兩方
減低匯率風險。作為國家「十三五」規劃指定的全球離岸人民幣業務樞紐,

你睇清楚啦,儲備及結算呀

果然細節先係魔鬼

係既話就係最evil

你睇清楚啦,儲備及結算呀

推廣

隔離post回左你

Btw哩樣佢實要澄清唔使拗
依加23條都可以講到冇所謂冇問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞