[I/A][糞營運]Digimon ReArise(29) 無新活動玩

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
升爆左超惡阿..等等再試下用
咁可能要抽CD,你抽勇敢定抽大池?
啲cd 個個都好伏,亂抽啦 爭咩色就抽咩😞
hit數太少難破奧盾, 怪人得1技等於少人兩招用, 但睇你冇alternative咁可以照用, 不過兩個攻位要上齊主角cd
古加唔適合環境, 有高安上高安, 冇就10技豆豆
試打幾場如果唔work, 就轉走鳳凰入巴巴
唔該巴打. 咁我試下入豆豆
已經無block彩係咪最好抽下CD比較好
希望快啲出隻怪係玩除debuff/免疫debuff, 依家啲限turn debuff惡到
隊未成型唔建議抽碟, 應該抽怪優先
好,唔該哂off巴
之前用哂石抽紅LIN無石抽黑鋼,咁等下帝王龍甲 all in 紅隊
如果豆豆得3技 會唔會入南瓜會好小小
用緊依隊但開始狂輸 有冇需要換走一隻入其他定係失究比唔好用血碟用block碟好d 有好多金block

我都搭單請教下點組pvp隊好
以家得OMG同黑鋼係鐵膽
試過落法姐同究天
唔知係咪得1技所以好細力
究天好多人落
跟我一樣換高安同聖龍砌公廁隊啦
但換走邊兩隻好?OMG 紅LIN 黑鋼鐵膽 我試過落聖龍但好快死
都係換走比多同鳳凰,到尋日為些我都仲打得幾順上到下分,今日未開始玩
聖龍我有兩金防血同兩彩block,有時都被對面秒,都係要博佢高安出到加防先,不過有黑鋼對面算爆得少架啦
高安未99友情
記得清下pvp體
一陣維護
執驚前趕到上4600
咁快想出重複究 明明大把野未出
點解咁講既
其實玫瑰獸同力神比多獸都已經出左第2次
比多送一隻之後出無計
薔薇想食20週年都算 而家改名果幾隻好快又出
邊幾隻改左
唔得閒睇 希望有人指證我
可以睇返公告
有幾隻出過專用技能石既獸
粒技能石改左名 (加左勇敢/冷靜之類)
主要都係為左防止將來出同名獸的話玩家會搞錯粒石升邊隻技

其實又未必好快會重出果幾隻獸既
可能只係改定先
抽咗500得一張彩攻碟

器用 tec 狙擊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞